2010/06/23

Stopp i avloppet. Jippi ;-)

Obs. Äckelmagade läser vidare på egen risk.

Vi har haft problem med stopp i duschen till och från ett tag. Men vännen har lyckats fixa det.
Igår tog det stopp helt. Och det började välla upp grejer som inte ska vara i en dusch utan tillhör andra faciliteter i ett hus om man säger så.
Så när man säger att man har källaren full med skit så menar vi verkligen att vi har källaren full med skit.
Så min kära make ser för tillfället ut som en mördare ur någon b-skräckis med gula handskar, som senare byttes ut till blåa eftersom dom gula gick sönder, och höga gummistövlar.
Han har kämpat på olika håll för att få loss detta stopp men har han tryckt på på ena hållet har det vällt upp på andra.
Han sög upp allt som låg och flöt på toaletten i källaren med grovisen. Så kom han upp lite fnittrandes och meddelade att han nog inte för tillfället är den smartaste. Han hade nämligen hällt ut det i toan som det då är stopp i :-).

Så nu sitter vi med 3 toaletter som inte går att använd. Använda går det väl men dom ska inte spolas eftersom det då väller upp i källaren. Och den ena behövs verkligen spolas ;-). Pottan är framställd till Lilly så hon inte råkar spola om hon är och kissar. Hade först blöja på henne men kände det lite onödigt när vi har pottan.
Som tur är så går inte köksavloppet på samma så vi kan i alla fall tvätta händerna och diskmaskinen är på.

Och nu ringde precis Sydspol. Så dom kommer om en liten stund och hoppas dom ordnar det.

Jäkla skit ;-). 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails