2010/06/07

Lilly blir kvar

Det blev bekräftat förra veckan.
Att Lilly kommer att vara kvar på avdelningen hon är på nu.
Jag gillar inte alls det. Hon kommer vara kvar på småbarnsavdelningen med några kompisar medans hälften av hennes kompisar får gå up till dom stora barnen och göra saker som dom stora barnen gör.
Dom andra kommer till en stor avdelning med stora öppna ytor medans Lilly får vara kvar på sitt lilla som dom dessutom gjort mindre genom att sätta en grind som gör att dom inte kommer ut i hallen, mysrummet och toaletterna själva.
Jag avskyr verkligen denna grind men ändå har jag inte blivit färdig att säga till om den.
Jag ser absolut ingen anledning till att ha denna grind.
Molly gick tidigare på den andra avdelningen som bara är spegelvänd och dom skulle aldrig kommit på tanken på att sätta upp grind. Och när Molly började var det många småbarn där.

Men jag får väl ge det en chans först innan jag protesterar. Ser jag att det inte gynnar Lilly till hösten kommer jag att säga detta.
Men grinden måste dom faktiskt ta bort. Nu kommer dom att vara äldre. Jag kan nästan tycka att det känns lite kränkande. Ja, jag får ta upp om det men vet inte hur. Vill ju inte låta som en gnällig morsa. Kanske ska höra vad dom andra föräldrarna tycker. Men samtidigt är detta vad jag tycker och det spelar inte så stor roll vad dom andra tycker.

1 kommentar:

Katrin sa...

Jag håller med dig om grinden Nettan, tycker visst att vi kan framföra det, antingen direkt till personalen eller varför inte genom föräldraföreningen?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails