2010/06/12

Tildas student

Skolavslutningar igår.
Inga för vår del men Rickard hade sin sista dag på skolan med killen han jobbar med. Sen ska han vidare till annan assistenttjänst och ny elev.

029
Dessa fina cupcakes kom han hem med. Någon duktig elev som gjort dom. Och ja, vi mår bra så det var nog en elev som tyckte om honom ;-).
 
049 
Syns kanske vilken Lilly valde.

Sen var det bara att köra vidare för Tilda tog studenten. Många grattis till henne. Nu hann vi inte ner till skolan för vännen var hemma halv 3 och hon sprang ut kvart i 3. Fanns inte en chans.
Men vi körde upp till henne och hade en trevlig kväll.

125
Extra roligt var nog att Henke var nere. Väldigt längesedan vi träffade honom.

086

Jag, Malin, Kim, Henke och Inga.
Kolla min snygga nacke :-).

090
Leo var sedan snäll och förklarade lite inställningar på min kamera. Dom har nästan en likadan nämligen. Så jag ska gå en runda här hemma sen och prova lite.

Sen idag bär det iväg på nästa studentfest. Johan tog också igår men han var i Jönköping så dom firar honom idag istället. Tur för oss så hinner vi båda.
Insåg igår att vi kommer att ha studenter 5 år på rad nu om det går bra för alla. Det blir maffigt. Hoppas bara att man lyckas ta ledigt alla gånger om man jobbar. Det höll på att sluta illa igår ju eftersom min vikarier blev sjuk men i sista stund hann det lösa sig.

Så nu ska jag bara ta det lugnt en stund innan jag ska upp till Josse för att förbättra plattheten i mitt hår. Sedan bär det återigen iväg på student.

112
Ja och sedan måste jag bara säga grattis till bästaste Alex som fyller år idag :-).

1 kommentar:

Alex sa...

Ooh, man tackar :)
Skulle man kunna få den bilden på mig, den var lite rolig! :)

Kram!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails