2012/01/21

Stackars lilla flicka

“Tja, tja bloggen

Alltså jag får typ spel på alla fula människor. Nu är ju alla människor fulare än mig ändå liksom men fattar dom inte. Dom går typ i sina patetiska hem utan att sminka sig. Och inte har dom liksom en sådan här cool pole som jag har. Vad gör dom hela dagarna liksom. Vem behöver jobba typ. Alltså jag har min pole som jag tränar med för att få knu**vänlig rumpa, som alla män självklart vill sätta på. Dom fattar ändå inte att jag bestämmer över vem jag vill knu**a med. Dom kommer fram till mig på stan, of course, och tittar på mig och jag jag vet vad dom vill. What ever liksom. Men titta på mig. Jag förstå dom liksom.
Vi snygga brudar som är födda typ på 90-talet är mycket kåtare än alla som är födda typ på 70- eller 80-talet liksom. Så patetiska dessa gamla nuckor är alltså. Tänk att typ vara sådan liksom.”

Nej jag är inte bitter på något vis. Jag tycker väl mest synd om dessa tjejer som tror att världen kretsar kring dom. Att inte se allt bakom gör hela grejen ganska sorglig faktiskt. Jag råkade se ett klipp på en tjej i 20-årsåldern. Hennes beteende gör att jag undrar om hon över huvudtaget är så gammal men vi antar det. Hela klippet gick ut på att hon bara ville knu**a, helt enligt hennes regler. Hon sitter där med sin tillgjorda stockholmdialekt, sina typ, liksom, ah och smackande med munnen och hon verkar helt ärligt tro att alla ska ta detta på allvar. När jag såg klippet skrattade jag så jag fick ont i magen men nu efteråt har jag nog mest ont i magen över att jag verkligen tycker synd om henne.

Jag skulle bara vilja säga till henne att flicka lilla, du vet inte mycket om man nu inte pratar väskor då. Att på allvar gå runt och tro att tjejer är kåtare nu än dom var på 70- och 80-talet. Flicka lilla, jag lovar att dom var precis lika kåta då men nu ser samhället lite annorlunda ut (samhället=det som finns utanför bubblan). Ska jag dessutom tala om en annan sak så kan jag säga att det blir bara bättre och bättre. Och inte nog med det så skulle jag tro att vår äldre generation fortfarande njuter av ett ordentligt knu** också. Och det skulle inte förvåna mig om det är dom som verkligen är kinky och använder alla hjälpmedel som finns (kinky är inte det samma som att dom har sex).

Det mest tragiska i detta är faktiskt att söka den ständiga bekräftelsen och får man inte den så blir det en kniv i ryggen. Att sätta betyg på k*kar, som bra och dåliga, så inser man hur skadat allt är. Att på allvar tro att det enbart är detta organ som sköter jobbet då inser man hur gammal personen verkligen är. Att tro att det enbart är organet som ger tillfredställelse eftersom det är så det är på porrfilmer där stora stakar pumpar torra, rakade muttor.

Helt ärligt tycker jag synd om dessa tjejer. Tjejer som inte för en sekund skulle ta mitt inlägg på allvar eftersom det skulle varit jag som varit avundsjuk, ful och patetisk som vågat säga att världen faktiskt inte kretsar runt dom. Det som är hemskt är att när deras bubbla spricker och dom plötsligt ser verkligheten som den är kommer det att bli väldigt chockartat. Stackars lilla flicka.

5 kommentarer:

Barnens Hjältar sa...

Jag funderar ju på om det är på riktigt eller om det är en provokation för att få besökare till sin blogg bara. Det har ju hänt förr menar jag. Eller så är det helt enkelt en förvånansvärt korkad "flicka". Kan inte tycka synd om henne dock, lite egensansvar hade inte 90-talisterna dött av att få lära sig ;)

Nettan sa...

Visst kan det vara en provokation, vilket jag delvis tror att det är. Men jag tror det enbart är hälften av allt för någonstans så verkar dessa flickor verkligen tro på det dom skriver och säger. Egenansvar hade definitivt behövts men när bekräftelsen lockar som den verkar göra försvinner allt sunt förnuft, om där funnits något från början. / Nettan

Anonym sa...

vem va det du citerade? Hade vart kul och veta.

Västgötskan sa...

Herrejösses... (Som nuckor som mig från 80-talet säger).
Jag säger...ingenting. *mållös!!!*

Nettan sa...

Anonym: Jag har inte citerat citerat utan enbart skrivit ihop det själv utifrån ett klipp jag råkade se. Men utifrån det hon pratade om där hade det i skrift mycket väl kunnat se ut såhär som jag skrev. Jag har inte en aning om vad hon hette mer än att det var en typisk Kissie-wannabe. Sorgligt är det iaf att tjejer har som mål, att utifrån oss som lever i verkligheten, vara så helt ute i det blå. / Nettan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails