2012/01/16

Man borde inte bli Blue av The Cure

Såg en liten, liten artikel som gjorde mig alldeles euforiska.

“The Cure till Hultsfredsfestivalen”

Blodet rusade och jag blev varm i hela kroppen. Det fanns alltså en chans till att få uppleva dom. Det skulle inte bli några fler turnéer men detta var inte fy skam det heller. Robban, here i come tänkte jag och började youtuba lite härlig musik. Jag var sådär härligt hög som man blir av glädje.
Letade genast upp biljetterna och min euforiska stämning byttes snabbt ut mot grusade drömmar. Biljetterna kostar 1400-1800 kronor och detta är inga pengar en studerande småbarnsmorsa med en kär make som är elevassistent har att lägga för att åter få se dessa underbara personer på scen. Jag kände mig väldigt melankolisk med en gång. Fan, fan, fan att man inte är rik.

Jag läste lite senare att idag var årets deppigaste dag, blue monday, och jag förstod vad dom menade. Kanske inte så mycket av det just denna dagen egentligen var utan för att jag inte skulle få uppleva pulserna genom kroppen när man står nedanför scenen och musiken fyller en mer än vissa andra saker. Jag är inte deppig för att det är mitt mellan pengar eller att det är mörkt ute. Utan idag är jag enbart lite deppig för att detta troligtvis var sista chansen att få vara där. Sista chansen att få dregla över en Robert Smith som sakta rör sig som ingen annan. Fan, fan, fan.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails