2012/01/09

Spärrad sedan 2005?

Man ska tydligen skicka in en studieförsäkran varje termin. Detta hade jag inte en aning om när jag fick meddelande om detta i förra veckan. Men det är ju inte så svårt tänkte jag och loggade in på CSN.

Upp ploppar en sida som meddelar mig att jag måste fylla i min adress först så jag knabbrar snabbt in det och tryckte på skicka. Upp ploppar samma ruta igen och samma procedur görs igen och faktiskt igen. Jag kan väl säga att jag morrade lite vid detta laget men jag bestämde mig för att försöka dagen efter. Jag morrade lika mycket dagen efter också  och nu blev jag även lite sådär röd av ilska och irritation. Ja sedan var det ju trettondagarna och inte jobbar några myndigheter då.

Lyckades få tag på dom i förmiddags och blev skickad enbart en gång till en kvinna som först inte riktigt förstod vad som hänt. Hon skulle kolla upp det till mig och höra av sig efter.
Hon ringde vid lunch och jag hade fått någon spärr som låg sedan 2005. Say what? Jag har aldrig haft med CSN att göra innan i höstas och då kunde jag komma in. Hon kunde inte riktigt förklara det men hon löste det till mig i alla fall. Och jag måste säga att hon var riktigt trevlig också.

Så nu sitter jag här stolt med en studieförsäkran vid sidan om mig som jag ska skicka till skolan.

2 kommentarer:

Västgötskan sa...

Teknikens underbara värld... :-P
Skönt att det löste sig i alla fall!

Nettan sa...

Ja ibland blir man faktiskt lite rädd med tanke på vad den kan ställa till med. Finns man inte i datorns värld så existerar man helt enkelt inte. / Nettan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails