2012/01/27

För allas trevnad

Du kommer utifrån snö och slask och innanför dörren finns en liten behållare. I behållaren ligger där nya fina blå tossor och på en skylt går det att läsa:

“Använd gärna skoskydd för att underlätta för vår städerska”

Vad gör du då?

Jag och Lilly var nere på sjukhuset i förmiddags och för att komma till vårt väntrum behövde vi gå genom två långa korridorer. Under denna lilla promenad gick vi förbi kanske 6-8 personer som satt utanför diverse dörrar och väntade på sin tur. Inte en enda av dessa hade tänkt på städerskan. Jag tycker det är riktig dålig stil för visst sätter man på sig tossor om det behövs. Jag kan förstå om det är äldre som inte är så rörliga för där fanns ingen stol att sitta på i foajén men vad har vi unga, viga och rörliga att skylla på. Lathet? Det är ändå hennes jobb att städa? Nej skärpning vill jag säga för det är ganska respektlöst att bara strunta i en sådan enkel sak. För allas trevnad liksom.

2012-01-27 10.30.11 
Sedan kan man ju ändå lösa det som Lilly och ta av sig skorna i väntrummet. Ja, jag vågade låta henne göra det eftersom den stackars städerskan precis städat i vårt väntrum.

2 kommentarer:

Ricksen sa...

Jag skyller på att jag inte är speciellt vig trots min ungdom. Det borde du känna till älskling.:-)))

Nettan sa...

"Ungdomar" i din ålder är ursäktade ;-) / Frugan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails