2012/01/03

Nostalgiskt avslut

Det är så skönt när man gör sig av med saker som har stått här hemma ett tag. Men samtidigt känns det ganska konstigt att göra sig av med saker som vi har kämpat för och inte sett som självklarheter att dom sak finnas här.

Lillys barnstol åkte iväg idag och även babycallern har fått ny ägare idag. Det spelar ingen roll att vi är helt säkra på att vi inte ska ha fler barn eftersom det på något vis ändå blir som ett avslut som inte känns som om det ska vara så. Att vi vill ha avslutet men när vi väl får det så känns det konstigt och på något vis ledsamt. Någon som överhuvudtaget förstår mina kryptiska ord idag?

Jag vet inte om det kanske är för att vi så länga har längtat efter dessa saker som tillhör barn och när vi väl lyckades så tillhör dom barnen. Att dom var en del av dom så att säga. Men vi kan inte sitta på saker bara för att vi blir nostalgiska. Men det spelar ingen roll för det känns ändå konstigt även om vi vet vad vi gör. Jäkla mysko faktiskt.

046

1 kommentar:

Västgötskan sa...

Jag förstår exakt vad du menar! Jag sålde t.ex. alla kläder i strl 68, som sonen växte ur för några månader sen. Men sparade en supersöt, stickad tröja. Varför? Ingen aning. Jag kommer ju aldrig använda den igen, men ändå vill jag inte lämna bort allt... :-P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails