2010/02/28

Jag känner mig riktigt duktig

Jag känner mig riktigt duktig.
Jag tränar och tränar och tränar lite till. Försöker slå mitt rekord varje gång jag går upp på crosstrainern. Kanske inte så bra men jag blir glad när jag gör det.
För snart 4 veckor sedan när jag gick upp på den hade jag en nära-döden-upplevelse efter enbart 5 minuter. Jag var helt slut.
Senaste veckan har jag lyckats komma upp i 25 minuter och det är jag så nöjd med. Igår kom jag 8,2 kilometer på den tiden. Idag kom jag hela 8,5 kilometer vilket innebär att jag ökat tempot lite också. Men jag var ganska slut efter idag.
Tränar armar, ben och mage. Gäddhänget hänger fortfarande lika mycket känns det som. Och inte har jag börjat få några rutor på magen fast alla tidningar lovar platt magen på 4 veckor ;-). Här snackar vi tyvärr inte veckor, inte ens månader utan snarare år innan denna mage kommer vara platt. Hade funderingar att fota den och visa men jag ska bespara er den chocken.

Jag vill bara få tiden till min vikt-tant. Jag vill verkligen veta hur mycket jag har tappat på dessa veckor. Jag är så nyfiken och jag måste faktiskt säga att jag är riktigt imponerad över mig själv att jag lyckats låta bli den tråkiga vågen. Men jag har ju fuskmätt mig och det har försvunnit lite från mig även om det för ett otränat öga nog inte syns ;-).

Jag ska erkänna att jag har ätit lite godis i helgen. En tjej på jobbet är gift med en som jobbar på affär. Och hon får med sig sådant godis som inte ska säljas längre. Och nu har hon ställt en hel låda sockrade hjärtan på jobbet. Nu menar jag inte någon lite plastlåda utan en sådan stor papperslåda som dom brukar bygga ihop till sådana där stora godis-plock-ställen med olika sorter. Är det någon som förstod det? Blev lite invecklat för att förklara hur stor en godislåda var. I alla fall så är det tur att jag inte gillar sådana. Yeah right ;-). Goda är vad dom är. Ganska synd.

Men nu är det ny vecka igen och denna sak bli ännu bättre än förra.

3 kommentarer:

Katrin sa...

Duktig du är!!! Spännande att se vad vågen visar. Lite godis och godsaker kan man nog unna sig om man tränar och äter bra i veckorna. Jag hade inte överlevt annars!!! Kram och lycka till!

Nettan sa...

Svar till Katrin

Tack. Blir alltid lika glad så fort någon säger att jag är duktig.
Tyvärr har det blivit lite väl mycket tycker jag. Men nya tag.

sara sa...

Härligt! VIll med ha en sådan.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails