2010/02/06

Vissla, tralla och sjunga

Illvrål inne från Molly igår kväll en stund efter att hon lagt sig.
-Det kommer blod, det kommer blod.
Då har hon lyckats vicka ut den andra lösa tanden. Och jag tror det har varit lite mer våldsamt än det var tänkt.
Upp och sköljde munnen och sedan var det bra igen. Tanden hamnade naturligtvis i ett glas med vatten för att invänta tandfeén.
Och skåda. I morse hade tanden blivit en guld peng
-Mamma nu har jag 3 sådana pengar i min plånbok. Sen har jag en annan också och en stor.
Hon har även en tjuga och en femkrona liggandes i plånboken.

Det är ganska skönt att hon är så lätt att trösta. Det går fort över dom flesta gånger. Och med det illvrålet också var det ingen tvekan heller att det verkligen var något som hade hänt. Både jag och vännen var inne hos henne på 2 röda.

Och tro det eller ej men med en glugg som fattas 2 tänder kan hon fortfarande vissla. Jag trodde inte man skulle kunna det. Men jag får stå ut med visslandet lite till. I och för sig så är det inte så mycket visslande nu. Nu är det mest trallande och sjungande som gäller. Hon kan sitta och spela dator och sitta och sjunga samtidigt.

Hon sjunger nästan alltid.
Men det är klart. Jag går ofta och sjunger och trallar också. Vännen kom på mig i duschen häromdagen. Ja med att sjunga alltså, inget annat. Kände mig nog mer dum då än om han kommit på mig med annat ;-). Så nu vet ni vad jag gör i duschen ;-). Sjunger. Men jag sjunger mycket. Men ofta när jag är själv. Om jag inte sitter i bil då vill säga för i bilen kan jag inte låta bli även om det finns andra som utsätts för min sång. Det är avslappnande på något vis att tralla när man kör bil. Tiden går lite fortare då.
När jag jobbat kväll dom senaste gångerna har jag kört samma runda. Rix fm har haft topp 6 vid 6 då. Och det otäcka har varit att två kvällar på rad har det varit precis samma sång på samma sträcka. Jag visste att vid nästa sväng kommer han att sjunga en viss strof. Det har dock bara hänt dom två kvällarna. Och jag missar alltid vinnaren som då har varit Erik med Higher i 2 veckor. Och den är skön att sjunga till. Då får man ta i och då är man glad att man är själv i bilen.

Nu ska jag nog ut och gå en liten runda. Sen är det jobb enda till 10 ikväll. Lördagskvällen räddad ;-). 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails