2010/02/21

Varför tappar jag färgen?

Jag blir inte klok på varför mitt hår tappar färg. Nu menar jag ju inte min normala färg så jag blir gråhårig då utan när jag färgat det. Jag har för mig att det har varit så dom senaste gångerna.

003 007

Det är en vecka sedan jag färgade det och bara på denna tiden har håret blivit mycket ljusare. Jag vet att det brukar ljusna något men inte så mycket som det gjort.
Frågan är om man ska ha i färgen längre än jag har för att det ska sitta längre eller om det bara är mitt hår som helt enkelt inte vill “suga” upp tillräckligt med färg. Ska vänta någon vecka sen får syrran hjälpa mig att göra om det för jag vill ha det mörkare än jag är nu.

Vänster bild är när det är nygjort och höger är idag, –1vecka.

5 kommentarer:

Emelie sa...

Det kanske är märket det är fel på, vissa märken fungerar inte så bra på vissa, så du kanske ska prova ett annat märke :)
Btw, färgen ska sitta i i minst 30 minuter innan du sköljer ur det :3

Kram :)

Alex sa...

Tänkte föreslå att du kan testa ett annat märke, men såg att det redan var gjort :) Olika märken passar olika personer. Det kan vara så att du redan har rätt mkt rött pigment i ditt eget hår, så då är det bättre att ta en färg med mindre rött. Schampo för färgat hår hjälper med till med att hålla kvar färgen :)
Kram!

sabina sa...

Jag skulle bara säga att det inte fanns någon plats i plasket men det finns ju en hösttermin. ;)
Ha det bra

Nettan sa...

Tack för tipsen. Då provar jag ett annat märke nästa gång. Hoppas det blir bra om jag bara väntar någon vecka.
Och jag tycker att alla mörkare färger blir lite rödlätta på mig även om man tycker att dom inte skulle bli det.

Kram på er

Johan sa...

Det är också så att både balsam och för varmt vatten kan få färgen att gå ur snabbare även om den är permanent. Hoppas det är någonting i alla fall :) ha det bra :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails