2012/12/20

Kära make sa jag. Jag tittar inte på klipp längre.

Kära make frågar mig allt som ofta om jag sett diverse klipp som ligger ute i cyberrymden. Jag svara alltid att det har jag inte.

I gårkväll låg han och fnittrade i sängen och så frågade han om jag hade sett klippet han tittade på. Jag svarade som vanligt nej och då gav han mig telefonen så jag skulle kunna se.

Kära make sa jag. Jag tittar inte på klipp längre. Jag har allt för många gånger tittat på oskyldiga klipp, i alla fall till det hoppar fram något monster eller dylikt och jag håller bokstavligt talat på att få en hjärtattack. Jag berättade lite motvilligt, eftersom jag redan från början visste att han skulle bryta ihop, att jag häromveckan hade suttit och tittat på ett helt oskyldigt klipp. Det vill säga tills hon försvann ur bild och fram hoppar en fucking häxa.

Hade jag inte redan suttit på toa hade jag troligtvis fått byta byxor och hade jag inte haft lite va-rädd-om-saker-för-de-kan-gå-sönder i kroppen hade jag larmat iväg telefonen som troligtvis hade splittrats mot väggen. Jag hade dock kunnat garanter att skärmen hade hållit och landat framför mig med häxan fortfarande fullt skrikandes.

Jag gick väl sedan på darrande ben och slängde mig i soffan och la handloven mot pannan och så väldigt filmstjärnig ut och försökte lugna ner mig med hjärtat fortfarande galopperande i bröstet. Jag tror jag var skakig hela dagen.

Jag hade rätt. Han bröt ihop i ett vilt fnittrande. Jag tror till och med att han antydde att han inte var förvånad. Han bedyrade sedan att det inte var något sådan och jag trodde honom eftersom jag nu satt med hans telefon i handen och med tanke på vad jag precis hade talat om så trodde jag helt enkelt inte att han skulle försöka sig på att luras.

Klippet var roligt men jag satt ändå på helspänn att det snart skulle dyka upp något otäckt och oväntat på skärmen. Så därför tittar jag inte på klipp längre och jag litar minsann inte på någon som bedyrar att det inte är något farligt.

Tittar du på klipp eller du är som jag?

troll, animal från mupparna

2 kommentarer:

katarina sa...

*skrattar hjärtligt* jodå jag tittar på klipp o det var väldigt länge sen jag såg ngt med häxor eller monster ;)

Nettan sa...

Då varnar jag för en läcker tomtebrud nu då. Hon är en häxa. / Nettan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails