2012/12/22

En liten analys om clowner

Låt oss diskutera detta med clowner.

Det finns inget, och jag menar absolut inget, som är roligt, sött och fint med clowner. Hur snälla de än ser ut så känns det som om de har något i görningarna som inte är snällt. Bakom den där röda näsan och det vita eller röda leendet ligger det något lurt och bara väntar på att få komma ut och sätta tänderna i små och vuxna för den delen barn som helt ovetande kommer i vägen.

Hur glada de än ser ut att vara så ser ögonen alltid ledsna ut och bara det gör att man är på sin vakt. Bakom den där glättiga fasaden döljer sig en avgrund som bara vill komma upp till ytan och festa på omgivningen.

Ta bara McDonald´s clownen. Den ser kanske snäll ut men bakom hela fasaden döljer sig ren ondska som vill bända upp munnarna på barn så att den kan stoppa ner flottiga hamburgare och förstöra barnen för alltid. Jadå, det är föräldrarna som köper med clownen står där med sitt hemska leende och tittar på och gör tummen upp. Hur tänker man när man väljer en clown som maskot egentligen?  

clown pennywise it(Googlad bild)

Sedan skulle det mycket väl kunna vara så att det ä Pennywise som har gett mig men för livet med clowner. Jag försöker mig på lite terapi genom att lägga ut It. Tror dock inte det går något vidare.

Julefrid = Bye, Bye. Mardrömmar = Hello, hello

I blame “Pennywise the Dancing clown” och kära maken för att han visade mig den i ett tidigt skede i vårt liv tillsammans och för att han möjligtvis envisas att använda den som profilbild ibland.

the ring (Googlad bild)

Kanske dags att sätta hårt mot hårt ;-).

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails