2012/12/02

Alltså man är väl inte sjukvårdsutbildad för ingenting

Vad gör man inte för en elefant som har en trasig hals. Självklart leker man doktor. Kära maken verkar tror jag har denna ställningen ibland trots att jag bara är en simpel undersköterska så ikväll var det liksom upp till bevis.

020

Nål och tråd och sedan var det bara att börja sätta suturerna.

029

Det var en duktig patient jag hade att göra med. Väldigt medgörlig. Det kan hända att den var lite avtrubbad efter att den lilla ägarinnan daskat den i golvet några gånger. Ja detta var mellan frivolterna i luften den var tvungen att göra. Så det kan hända att den helt enkelt var off.

030

Mr. Elefant, jag gjorde så gott jag kunde men jag är rädd att det kommer att bli ett bestående ärr.

018

Jag tror dock inte mina strumpor har samma tur. Jag har en känsla av att de är utom all räddning. Inte ens en specialist hade kunna rädda dem.

4 kommentarer:

katarina sa...

kom snabbt att tänka på när jag åkte till min mormor en gång med sådana strumpor o blev beordrad att ta av dom så hon kunde stoppa dom LOL ... åkte därifrån med lagade tubsockar :O

Nettan sa...

Hihi, det kan inte vara varje dag man går runt med stoppade tubsockar :-))) / Nettan

lasse sa...

De var inte så trasiga.. Är själv uppväxt med att oftast få ta på trasiga strumpor :( Kallas små lufthål som ingen ser eller tänker på av päronen. kolla min bildblogg så ser du vad jag går till skolan med..

Nettan sa...

Ok Lasse, du vinner ;-) / Nettan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails