2011/06/02

Visa självrespekt

Vill man bli förundrad över vad andra människor tycker ska man bege sig till Familjeliv. Man lär sig mycket onödigt där men framförallt tappar man hakan ibland när man springer på någon tråd. Som denna till exempel. Läs och gråt och välkommen tillbaka på 1800-talet.
Hennes tråd heter dessutom “Jag äcklas av Sverige”

image

Jag var tvungen att kolla om tråden låg i Sandlådan, där alla ironiska och skojtrådar ligger men denna stackars kvinna menar allvar. Och jag medar verkligen stackars kvinna.

För det första se jag inget fel i nakenhet så länge man känner sig bekväm själv. Min nakenhet har ingen som helts att göra med min självrespekt för mig själv. När jag går över gränsen och gör saker som jag inte vill, då tappar jag min självrespekt.

Vad finns det för anledning att gömma sig för sina barn, att göra nakenhet till något främmande redan då. Att vissa hela tiden förknippar nakenhet med sexualitet gör det ganska sjukt. Det finns inget sexuellt med att jag duschar med mina barn. Nakenhet är naturligt och det är när man tar bort det naturliga och skuldbelägger det som det blir onaturligt. Men det är personer som denna tjej som inte kan skilja på naket, sexualitet och självkänsla som gör att debatten blir lite snedvriden.

Att en tjej väljer själv borde vara en självklarhet. Att gå in och säga att en tjej som har urringat och kortkort får skylla sig själv om denne blir våldtagen är ett mycket sjuk syn enligt mig. Samtidigt som skulden läggs på tjejen så nedvärderas männen ganska mycket i ett sådant uttalande också. Det är det samma att säga att män kan inte behärska sig för alla män är sjuka och kan inte låta bli en kvinna. Män har precis samma självbehärskning som vi kvinnor kan jag upplysa om. Tyvärr finns det alltid undantag men det är inte kvinnans fel. En kvinna eller man som själva bestämmer över sin kropp har självrespekt.

Självrespekt handlar inte om att jag badar naken med andra män fast jag är gift. I ett sådant tillfälle har jag fortfarande självrespekt om jag gör det för att jag vill. Min kropp är fortfarande privat och det är jag som bestämmer vad jag gör med den. För att jag badar naken med andra är det inte självklart att det automatiskt ska leda till något som denna stackars tjej verkar tro. För att jag är naken betyder det inte automatiskt att jag särar på benen för att flasha fittan, ursäkta ordvalet men jag blir så jävla irriterad.  Men som sagt var så blir det fel om man hela tiden blandar ihop naket med sexualitet.

Sista totalt sjuka i hennes inlägg är att det inte är ok för kvinnor att ha fler sexpartners. Fortfarande så är det så att jag har fortfarande självrespekt även om jag har legat med x antal män. Och min självrespekt försvinner först när jag gör det fast jag inte vill. Att jag som kvinna ska förneka min sexualitet bara för att jag är kvinna är totalt åt helvete. Vi är sexuella varelser oavsett vad vi har mellan benen, alltså oavsett kön. 
Det riktigt sjuka är att inte ett ord nämns om att män inte har någon självrespekt om dom har många sexpartners. Vad är det för skillnad undrar jag. Gamla jävla seder och bruk från 1800-talet hur man ska vara som man och kvinna. Varför ska jag som kvinna plötsligt gå tillbaka till detta. För att få självrespekt för mig själv? Jag har självrespekt för att jag bejakar mig själv. Men min självrespekt försvinner den dagen jag förnekar mig själv och plötsligt bara ska leva efter hur mannen eller någon annan vill ha det.

Jag skulle mycket väl kunna tänka mig att en sådan syn som hon har skulle gör att hon är en person som mycket väl skulle kunna startat en annan tråd som jag såg för längre sedan.
”Min man runkar och han slutar inte fast jag sagt till honom”
Men vad fan, vill han runka så vad är problemet förutsatt att det inte går ut över ert sexliv. Bara för att man lever i tvåsamhet slutar man inte vara rädd om sig själv. Och vad har jag för rätt att säga vad han ska göra med sig själv när jag som kvinna hela tiden är så mån om att jag själv vill bestämma över min kropp. Jävla dubbelmoral. Fast dessa kvinnor har säkert aldrig rört sig själva känns det som. Det är så svårt att se att det finns så trångsynta och prydda människor.

Så visa självrespekt mot er själva genom att inte göra saker ni inte vill och för fasen, onanera mera. 

1 kommentar:

Maya sa...

Hon som skrivet det kan INTE vara frisk!!!
Nu ska jag läsa i kapp... ett tag sedan jag var här och hälsade på!
Ha en trevlig helg!
Kram

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails