2011/06/14

Ett helt annorlunda besök hos den rälige

Jag är från och med nu en förespråkare för Stesolid. Jäkla vad en liten vit tablett kan göra underverk som jag faktiskt inte trodde på.

Klockan halv 6 ringde mobilen av en påminnelse. Tablett, skrek den ut. Denna tablett har jag varit väldigt nervös över idag. Jag är inte alls så förtjust i att stoppa i mig tabletter bara sådär men jag ansåg att detta var inte bara sådär. Detta var för att kanske klara mig igenom det där besöket hos den rälige som jag inte fixade förra gången.
Så jag gick ut till medicinskåpet och låste ute min lilla burk.003 Med ett diskret ploppande ljud gick locket upp och tabletten låg blottad. Utan att tänka vidare svalde jag den. Efter en stund började jag känna mig lite matt i musklerna men intalade mig att det säkert bara var en placeboeffekt för att jag väntade mig att något skulle hända. Men, nej då. Fler effekter började smyga sig på mig. Mycket härliga sådana för jag mådde riktigt bra i kroppen vilket gjorde att jag kände mig mycket leendes. Men om det berodde på tabletten vet jag inte.

Så lastade kära maken in barnen i bilen och körde mig upp till den rälige. När jag gick där på infarten för att komma till den bruna dörren väntade jag mig att klumpen i magen skulle komma smygandes. Men jag kände inget. Dörren gick upp med ett litet sug och jag var åter inne i det heligast. Lukten och ljuden påminde mig om min totala ångestattack förra gången jag var där. Jag satt mig i soffan och tog tidningen. Inte en enda hjärtklappning. Jag kände efter lite extra men nej då, hjärtat slog lugnt i mitt bröst.

Så stod han där, den rälige. Fortfarande ingen reaktion från verken min mage eller hjärta. Gick in och jag tror minsann att jag log när jag satt mig.
Salva, spruta, borr, tvinn, klet och ett stadigt handslag. Så jag har idag tagit mig igenom en lagning utan minsta ångest. Inga tårar, inga hjärtklappningar och ingen klump i magen. Detta kan jag fortfarande inte riktigt smällt att jag har gjort. Och jag har svårt att fatta att en liten tablett kan göra sådana underverk. Och jag känner mig helt upprymd av vad jag faktiskt har lyckats med. Duktiga jag.

Jag kommer aldrig mer tacka nej till en tablett bara för att jag känner mig dum av anledningen jag tar den.
Så mer Stesolid åt svenska folket. Helt klart.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails