2011/06/18

Vad gör man med en WEB-kamera?

Vad använder man en web-kamera till?

Jag har fått en web-kamera, en riktigt modern sak tror jag som verkar ta kanonbra bilder. Men vad använder man en cam till? Jag är ju som jag är och jag kan bara tänka på snuskiga saker som den kan användas till. Som när man lägger ut sig själv på diverse sidor eller där finns någon i andra änden som tar på sig själv. Men detta känns kanske inte som prio 1 att göra med den. Den sitter på min dator som är i sovrummet och har vår säng bakom sig. Lär säkert vinkla bort den när vi går och lägger oss om kvällarna. Är dumt om den på något vis skulle starta. Ni vet AI, Artificiell intelligens. Vi börjar närma oss dom årtal nu som många filmer handlar om. Där maskiner börjar leva ett eget liv på grund av någon sorts intelligens som dom lyckats få med sig på vägen. Ja man kan aldrig vara för säker.

Men man skulle kunna använda sig av Skype, vilket innebär att man ska kunna prata över cam med andra gratis. Det hade kanske varit något när man har syster yster i Oslo. Kan bli lite dyrt när hon bara har mobil dessutom. Någon som har erfarenhet av Skype och hur det fungerar?
Fast jag måste erkänna att även Skype låter som något nät taget från någon Terminator-film. Något som strävar efter att få eget liv.

Så vad gör man men en Web-kamera?

2 kommentarer:

katarina sa...

skype är hur bra som helst o inte svårt att använda

Nettan sa...

Då får jag kolla upp det lite bättre tror jag. Om nu bara den där apparaten vill som jag vill sen ;-). / Nettan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails