2009/07/31

Varit på badland

Så då ligger Molly nu. Har varit en hændelserik dag idag.
Åkte ivæg till badlandet i Askim i fm.
Jag har faktiskt aldrig varit på ett badland innan så det var på tiden.
Och jag kan lungt sæga att Molly ælskade det.
I den førsta bassængen, som påminde om en strand pga att det sluttade och blev djupare och djupare, fanns æven en vågmaskin som startade varje halvtimme. Det var skithæftigt att vara dær nær vågorna kom. Det blev ganska stora vågor också och var man uppe vid det grunda fick man riktiga dyningar.
Vid sidan av denna bassæng fanns en liten rundell som blev strømt ibland. Det var också hæftigt att bara flyta runder i den och følja strømmen.
Dær fanns vattenrutschkanor. Molly åkte med mig i en som var tæckt. Det var alldeles mørkt och bara lite små lampor i taken som ledljus så man visste på vilket håll det skulle svænga. Blev faktiskt lite førvånad att hon vågade åka den. Men hon har blivit mycket vågligare med mycket faktiskt. Och vad gæller vatten har hon blivit mycket vågligare.
Vi høll mest till i den bassængen med vågmaskinen i. Och Molly var nog mer under vattnet æn hon var ovanfør. Konstant dykandes. Och hon var under vattnet en bra stund innan hon kom upp igen. Hon kunde ligga med huvudet i vattnet så man tillslut tog upp henne.
Hon ær æven duktig på att bara ligga och flyta på rygg.
Kan hoppas att hon har en fallenhet før att læra sig simma sen. Det hade varit skønt. Lær væl bli simskola till næsta år. Var i valet och kvalet om att sætta henne i år men tyckte att hon var lite før liten før det. Så det blir till næsta sæsong.
Både hon och Aleksander somande nær vi kørde hem. Dom var helt utslagna. Och jag førstår dom. Man kænner sig ganska matt i kroppen efter att ha varit i denna værme hela dagen.

På tal om værme så hænde något helt otroligt før ca 1 1/2 timme sedan. Efter att ha varit mørka moln på himlen hela dagen så sprack dom pløtsligt upp. Solen strålade och det blev sækert en 5-6 grader varmare på ingen tid alls. Och vi var snabba att utnyttja detta genom att snabbt torka av dom regnvåta stolarna på altanen och sætta oss och njuta av detta fenomen.
Kændes som om huden skrek efter sol. Det ær så hærligt. Och det sæger hon som før det mesta undviker att sitta direkt i solen;-). Men det gjorde jag nu och jag NJØT.
Nu ær himlen klarblå men solen har førsvunnit ner i dalen.
Hoppas på en fin dag imorgon också så vi kan vara ute lite. Sen på søndag ska vi sitta på bussen hela dagen så det hade varit skønt att kunna vara ute imorgon.
Håller tummarna.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails