2009/07/14

Jobbig natt

Jag är så jäkla trött idag.
Lilly har varit jätteorolig i natt. Hon började vakna och vara ledsen redan i gårkväll. Men då var det bara att gå in och lägga henne. Men det dröjde inte länge innan hon vaknade igen och så höll kvällen på. Vid halv 1 gick det inte att lägga henne igen utan hon blev riktigt ledsen så det var bara att ta upp henne och sätta sig med henne i soffan och hoppas på det bästa. Hon somnade och jag la henne. Frid och fröjd, trodde jag iaf. Jag han lägga mig och slumra till innan hon började igen. Vid halv 3 la jag mig på soffan med henne och hon somnade till slut. Och vid 6 vaknade hon igen. Så jag har sovit ungefär 2,5 timme. Jag kunde lägga mig när Rickard gick upp men jag kunde ju inte somna eftersom tjejerna busade.
Lilly vill ju inte vila middag längre. Vi försöker varje dag men det går inte. Idag sover hon men det har sina förklaringar också, se ovan;-). Jag kan tycka att det är tidigt att sluta vila. hon är inte ens 2 år ännu. Får väl se om det håller i sig.
Nu är det snart dags att ta upp henne så hon inte vänder dygnet.
Hoppas, hoppas, hoppas att det bara var en tillfällighet i natt. Annars har jag min semester räddad;-).

1 kommentar:

Hallon & Blåbär sa...

Uscha, inget vidare med såna nätter, suger riktigt musten ur en. Hoppas du får sova inatt och att ni får en toppensemeter!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails