2009/07/15

Badkrukans vara eller icke vara

Gick ut nu i em för att bada. Vi höll oss dock till den lilla poolen. Och där kunde jag parkera mig i en brassestol för att sitta en LITEN stund. Och detta med tanke på vilken färg jag bruka anta. Och det blev bara en liten stund också innan jag flyttade in under äppleträdet. Men vad hjälpte det. Här sitter jag nu med en lätt grisskär ton. Det är så härligt att kunna vistas ute i solen;-)
Lilly var nog aldrig i poolen. Hon lekte mest runt om. Hämtade vatten och försökte hälla på en solande mamma bla. Grrr, busunge.
Hon tyckte även att hon skulle åka kana. Men en bar rumpa och en torr kana är ingen bra kombination om man vill att det ska går fort iaf. Hon vickade sig ner. Men hon sprang runt och skulle åka igen. Tycker hon skulle få blåsor eller något.
Efter några riktigt flickiga tjut doppade hon sig. Man kanske skulle kunna satsa på en filmkarriär till henne. Hon hade passat i alla dessa skräckfilmer som där är en brud som springer runt och skriker. Riktiga falsettskrik. Men hon är smartare än dom så jag får hitta en annan karriär som kan passa henne. Sen om hon kan försörja en fattig mamma och pappa hade ju inte varit helt fel;-) Jag är ganska imponerad över när små sitter på huk. Hela foten i backen och samtidigt nästan ha rumpan i också. Kan undra när man blir så baktung att det inte går längre. Molly kunde fortfarande göra det men hon fick riktigt balansera och ha händerna fram för att klara det. Jag tycker det ser skithäftigt ut.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails