2009/07/09

Hästveda marknad

Man går och längtar efter marknaden varje år. Man tycker att den aldrig kommer. Och nu sitter jag här och nu är den över. Och varje år förundras man över hur jäkla fort det går.
Det var mycket folk i år. Vädret var perfekt med omkring 20-22 grader och lätt bris. Det är olidligt att gå om det är gassande sol.
I går gick vi ut alla och då var det framförallt tivolit som lockade. Molly var jätteduktig när vi gick själva mitt på dagen. Höll i vagnen och det var inget tjat eller kink över att hon inte fick åka just då. Så när vi då kom dit igen var hon eld och lågor.
Den lilla berg och dalbanan tyckte hon var jätterolig.
-Mamma den gick upp och sen ner och det gick SNABBT.

Detta är nog enda gången hohn står upp. Detta tyckte hon nog var lite otäckt eftersom när andra hoppade så hoppade hon också. Hon hoppade mest rundor på knä. Ganska konstig det eftersom hon tycker berg och dalbanan är jätterolig och man tycker att det skulle vara otäckare. Men vad kommer jag ihåg om vad barn tycker och framförallt tänker. Det var ju ett tag sedan jag var där om man säger så;-)

Senar körde jag hem Rickard och barnen. Jag, Josse, Keke, Johan, Emil, Ann-Marie och Magnus hade lite andra planer. Någon liten drink och sedan bar det av ner till öltältet. Och vilken tur jag hade då eftersom Partyfabriken var där och spelade live. Och jag fick DANSA:-). Jag mår så bra när jag får stuffa runt lite och "sjunga" som en galning till all bra musik. Jag älskar verkligen det. Jag hade så jäkla roligt.
Jag var väldigt skeptisk till att behöva gå hem själv men en av killarna i Partyfabriken känner Josse och han hade bilen hemma oss henne. Men vi satt och väntade och väntade och han kom aldrig så jag lånade Kekes cykel istället. Han visste ju faktiskt inte om att jag hade tänkt att lifta men han skulle på det hållet. Men som sagt så blev det en riktigt snabb cykeltur hem istället.

I fm gick vi upp. och vi började på djurmarknaden. Jag trodde Lilly skulle bli alldeles till sig men hon sa ingenting utan satt bara och tittade. Molly vågade sig fram till en av alla hästarna som stod där.
Blev en åktur även idag. Hon ser lite ensam ut;-). Hon tyckte det killade i magen när den åkte ner och man hörde ett kvävt litet skrik varje gång.
2 kanondagar avslutades med litet lotter. Vi har jagat dörren i säkert 10-års tid och naturligtvis ville vi ha den i år med. Och tro det eller ej så vann vi den:-D. 5 lotter för 20:- resulterade i en splitter ny dörr från Ekodoor. Och nu visar det sig att den är felhängd men det ska vi nog kunna ordna till. Funderar på att försöka att ändra så att dörren hamna i mitten eftersom vi måste plocka bort fönstret som sitter bredvid nu. Men vad snyggt det kommer att bli. Helt otroligt att vi kan ha tur också. Ibland har man ju undrat eftersom man aldrig har vunnit något större.
Nu är man rätt så trött och sliten. Blir nog bara soffläge ikväll och en bra film. Vilken vet jag inte och jag ännu inte om det verkligen finns någon bra film ikväll. Men soffläge blir det iaf.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails