2009/07/24

Tiden går för fort

Var iväg och snusade bebis igår:-). Att bebisar alltid kan lukta så gott. Gud vad små dom är. Man glömmer det så fort. Kan tycka att Lilly är min lilla bebis. Men hon är en stor bebis:-).
Jag kan inte fatta att det nästan är 2 år sedan hon var min lilla bebis. Dessa år har gått så jäkla fort och jag har ibland svårt att hinna med tiden. Molly är snart 5 och ibland känns det som igår när vi höll på att kämpa för att få henne ens. Och så kan man bli förvånad när andras barn är stora men sen att dom kanske är ett par år äldre än henne tänker man inte på. Och allt detta bara för att det går för fort.
Och allt detta gör att man själv börjar åldersnojja också. För det gör jag. Tänker man på hur gammal man är och hur ens föräldrar var då när dom var i denna åldern så tyckte man dom var svingamla. Och det är säkert vad alla barn tycker om en annan. En gammal kärring;-). Jag vill stanna tiden för mig själv här. Vill absolut inte bli äldre. Närmar mig ålderdom och döden med stormsteg känns det som. Och jag VILL verkligen inte. Men jag får väl inse att jag är dödlig som alla andra och jag kommer inte att kunna stoppa tiden hur mycket jag än vill. Vilket tråkigt inlägg det blev. Allt pga att jag snusat bebis:-).

Molly går runt och härmar Aleksander när han pratar. Han kan säga något och sen kan man höra en lite viskning när hon säger samma. Blir ett litet eko;-).
Håll opp, kutt ut, icke härm osv... (reservation för stavning;-)).
Hon verkar tycka det är riktigt häftigt att han inte pratar svenska och att hon sedan kan prata norska också. Får se sen hur mycket som stannar. Icke kommer troligtvis vara kvar för det säger hon ganska mycket. Får vi kanske också en svorska här då;-)

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails