2009/07/15

Både blogg- och Facebookjunky

Godmorgon.
Nästan iaf. Blev en härlig sovmorgon för tjejerna vaknade inte förren vid 9. Så skönt. Och jag skulle komma i säng tidigt igår men det blev inte riktigt så. Av en eller annan anledning;-).
Så idag har man lite mer energi. Har hunnit med både disk och dammsugning. Ja även lite Facebookande också. Det är lätt beroendeframkallande Så här sitter man nu och är både blogg- och facebookjunky;-)

Nu är det inte många dagar kvar till systeryster kommer ner från Oslo. Dom kommer på måndag. Alltid lika roligt när hon kommer.
Har planerat in en dag på Halmstads äventyrsland. Har inte varit där tidigare så det ska bli spännande. Det ser ju fint ut iaf. Skönt när man inte behöver spendera halva dagen i bilen. Vi har nog ca 10 mil dit så det är lagom.
Blir nog även en dag på Andy´s lekland. Där har vi inte heller varit ännu. Senast det var inplanerat blev någon sjuk.
Sen får det bli lite tid på stranden eller i poolen.
För nu är poolen återigen fylld. Molly ville bada igår men det var inte mer än 14 grader så vi tyckte nog att hon kunde vänta. Hon har gått nu på morgonen och tyckt att hon kunde bada. Nja, hon får vänta till pappsen är hemma.

Nu sitter dom och tittar på Shrek. Dom har lov så det kan väl vara ok att titta på film mitt på dagen. Molly frågade efter popcorn men det blir det inga.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails