2009/08/01

Det kallas solen...

Hær ær sol, sol och sol.
Hærligt.
Tyværr ær det inte så varm i brisarna som kommer. Men nu ska man inte klaga før man kan inte få alla ønskningarna uppfyllda på en gång. Det ær iaf sol.
Får passa på att njuta lite. Men det ær ændå synd att det inte ær varmare så vi hade kunnat gå ner till fjorden och badat lite. Førra året var vi nere men det var svinkallt. Det var ganska hæftigt nær vi var dær gick en av dom stora båtarna førbi och 5 minuter efter kom det rejæla svallvågor.

Molly sitter och ritar, klipper och tejpar. Så fort vi kommit innanfør dørren har hon satt sig vid Aleksanders lilla bord ritat, klippt och tejpat. Hon har tejpat upp hjærtan, gubbar, stjærnor och skrivna lappar. Hon gør en tavla sæger hon. Undra vems kreativitet hon ærvt. Måste vara från mammans sida;-).
Tejpet tog slut igår och då anvænde hon lim. Tyværr førsøkte hon sætta upp det på væggen också och det var væl ingen højdare. Som tur var han jag torka av det innan det torkade. Jessica hittade mer tejp nu i morse så nu ær det full verkstad igen.

Vi ska nog bara ta det lungt idag och njuta av solen. Får passa på innan man kommer hem till vardagen i morgon. Men det ska bli skønt att komma hem till dom dær hemma. Saknar dom jættemycket. Få gosa med Lilly. Åh, vad mysigt. Och vad jag ska gøra med maken sæger jag inte hær;-). Men det ær ju några dagar som skall tas igen;-).

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails