2009/07/21

En härlig dag

Mamma kom i morse och har varit här hela dagen.
Vi har haft en helt underbar dag. Var lite trögt i fm och en bit in på em då det bara regnade. Eller kanske inte hela tiden men det kom riktigt rejäla skurar med jämna mellanrum.
Men en bit in på em hände något och vi fick riktigt tur med vädret. Så vi begav oss ut naturligtvis.
Tittut Lilly:-)Molly gör lite akrobatkonster på lekplatsen
Det blev varmare och vi bestämde oss för att bada. Det var så jäkla KALLT i vattnet men till slut blev det att man vågade doppa sig. Barnen doppade sig med en gång och dom hackade tänder efter ett tag men bada längre skulle dom.
Man kan undra vilka som har roligast. Jag och Jessica eller barnen;-)
Härlig bild på Aleksander
För att få upp värmen efter badet tog vi en kaffepaus i gräset. Så mysigt och det verkade alla tycka. Josse-bus vågade sig in på studsmattan. Får se om hon kan gå imorgon när vi ska till Halmstads äventyrsland eller om vi får hyra en skrinda till henne också;-)
Pojkarna har hållt på med altanen hela dagen. Jag är så imponerad av dom. Hela decket är lagt och reglen för var räcket ska vara är också satt. Tyvärr var det för mörkt för att ta ett bra kort på det nu men det har blivit så fint. Blev ljusare i köket också. Dom är så duktiga:-)

Nu har jag och Jessica fixat all mat vi ska ha med oss imorgon. En god pasta sallad med kyckling och pesto och inbakade korvar. Det är väl snart dags att knyta sig om man ska orka med morgondagen. Packa och sådant får göras imorgon. Så det blir till att ställa klockan på en bra tid för att hinna med allt och helst utan att stressa. Då får jag väl ställa den på 6 om jag ska lyckas med det;-).

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails