2009/07/05

Regnig promenad

Det har regnat nästan hela dagen. Trodde aldrig att jag skulle tycka det var så skönt med regn och lägre temperaturer. Tycker nästan det känns kallt ute och då visar ändå mätaren på omkring 19 grader.
Jag skulle få sällskap på min promenad idag men det blev ändå att jag fick gå själv. Gör faktiskt inte så himla mycket eftersom boken börjar bli spännande nu. Rickard var snäll och letade upp hans vindoverall som är vattenavvisade. Lyckades klämma ner mig i det och det var riktigt skönt att kunna ge sig ut även om det regnade. Så nu har jag inte regnet att skylla på heller för nu har jag faktiskt kläder även för det. Nästa vecka kommer bara att bli en gång och det är på tisdag. Jag jobbar kväll måndag, fredag, lördag och söndag. Sen är det marknad på onsdag och torsdag och det går absolut inte att missa den. Det enda som händer häromkring. Kommer bli en hel del gående då men det kommer även att bli lite inte så bra mat också. Langos är stående att äta och sedan kommer det bli en och annan marknadskaramell från Kajs också.
Jag är ledig onsdag och torsdag och jag tror knappt det har hänt att jag varit ledig hela marknaden om jag inte haft semester då.
Molly igår på kalaset

Lilly igår på kalaset

Båda tjejerna var så trötta ikväll eftersom det blev sent för dom igår. Även om dom sov länge idag så tar det hårt på dom när dom inte lägger sig som dom brukar. Lilly satt och somnade i min famn vid kvart över 6 så det var bara att gå och göra henne i ordning. Fick ta på henne nattlinne ikväll eftersom det svalnat av som det gjort idag. Hon har sovit i bara blöja nu i snart i vecka så det kändes lite konstigt att behöva dra på henne det. Molly satt här och smågnällde till bb och ville ha något och äta. Så hon var färdig att lägga sig strax efter 7 och jag tror hon somnade med en gång. Lugn kväll för oss;-)

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails