2009/07/05

Vädergubbe, namnsmycke & jordgubbstårta

Blev en bra dag igår. Vi började klockan 5 och det blev sent. Var inte i säng förren halv 3:-o. Och jag som var rädd att jag inte skulle orka med kvällen. Så fel man kan ha ibland. Vi satt ute hela kvällen/natten och det var underbart. Jag fick tom hämta en liten filt för det blev lite kallt om benen men det gjorde inget. Det var bara vi och Magnus och Pia som blev sittandes så sent.
Vädergudarna var på vår sida enligt vädergubben:-).
Jag fick namnsmycke med tjejernas namn. Ganska läskigt för jag har haft det på känn enda sedan Rickard sa att jag inte skulle få presentkort till skor. Vet faktiskt inte varför men jag har känt det på mig. När jag öppnade och så dom fick jag pyttskinn på hela mig. Tyckte det var lite otäckt. Men jag är så glad att jag fick dom och dom är så fina.
Fick även en ny mp3-spelare av kusin. Liten, lätt sak som jag troligtvis får in hela boken på istället för att behöva ladda om efter ca 2 1/2 timmes lyssnande.
Inget kalas utan en jordgubbstårta. Bjuder alltid på det men brukar försöka variera fyllningen. I år hade jag citronfromage på ena lagret och sedan det vanliga med lite grädde, jordgubbsylt och i år hade jag även skivade jordgubbar. Toppas naturligtvis med massor av gubbar. Blev ganska gott men inte den godaste. Måste ändå säga att chokladmousse med crisp har varit godast. Men jag får fortsätta att prova meig fram. Det var iaf godare en dumlefluffen jag provade förra året.
Lika givet som jordgubbstårta är en bukett blommor från svärmor. Fick en härlig bukett med blandade rosor. Så fint, så fint:-).

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails