2011/02/28

Han får äran både morgon och kväll

Ikväll får kära maken trycka ner mig, hålla mig hårt, sära ordentligt samt lägga en ordentlig sträng, om han lyckas vill säga.

Jag har nämligen dragit på mig en ögoninflammation och detta medför att jag ska ha in någon salva i ögat. Jag är då en sådan rolig person med en ordentlig ögonreflex. Och detta innebär att ha inte fingertopparna i närheten när jag kniper ihop ögat för då är risken stor att dom ryker. Så fort något närmar sig ögat så knips dom ihop. Försöka bända upp dom är inte lätt och inte blir det lättare över att jag ofta får ett skrattanfall över hur jäkla löjligt det är. Men jag har försökt att slappna av och inte lossas om något men det är lönlöst. 
Jag har gett upp ögondroppar mot allergin för länge sedan för det är omöjligt att få i dom. Men nu i några dagar ska han få den stora äran, både morgon och kväll.
Detta kommer bli intressant, mycket intressant.

Detta är då en av anledningarna till varför jag inte har linser också. Bara tanken på att vara i ögonen är så otäckt och skulle jag nu få in dom så skulle dom nog inte komma ut. Och det är ju inte lönt att be någon annan heller med detta projektet.

2 kommentarer:

Halloj världen! /Inger sa...

Lite samma här. Kan inte tänka mig linser.

Nettan sa...

Jag önskar att jag hade kunnat för det hade varit skönt utan glasögon. Men usch nej för att vara där och pilla./ Nettan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails