2011/02/25

Fredag a´la familjedag

Familjedagar borde man ha lite oftare.
Det är otroligt mysigt att åka iväg och bara spendera dagen tillsammans.
Vi har varit på Andys lekland idag.
Och efter 2 1/2 timme är man ganska nöjd. Om inget annat är öronen helt nöjda och dom är definitivt nöjda nu också. Vännen pratade om att det finns öronpluggar som man ska kunna höra normalt med men att det tar bort dom höga pikarna. Hade varit super en dag som denna. Fast det behöver ta bort sorlet för att dom ska hjälpa. Jag hör fortfarande sorl.
Aja strunt i det nu.
Vi har i alla fall haft en härlig dag.

009 
062

067

Lilly vägrade åka rutschkanan. Det tog lång tid innan hon gick med att åka med vännen. Och ja bilden säger nog allt om vad hon tyckte om det. Men efter 10 åk eller något när vännen inte ville mer gick hon snällt upp själv. Och kom ner på samma trappa som hon gick upp på. Inte åkandes.

069

Molly hittade en kompis att leka med.
Som vuxen blir man förundrad över hur lätt barn hittar varandra. Man har helt glömt hur det var att som barn bara gå fram till ett annat barn och säga hej och fråga om man skulle leka. Så lätt det var då att hitta vänner.
-Min mamma tycker mycket om att ta kort sa hon när jag dök upp bakom en stolpe.
Japp hon känner sin mamma väldigt bra.

044

061

Vätskepaus

Vi körde till Max och åt lite sedan.
Tjejerna slukade sina barnmenyer så dom var nog hungriga. Dom brukar inte vara så väldigt förtjusta i dessa hamburgerrestauranger som finns. Men Max gick tydligen hem. Eller så var dom bara utsvultna efter all lek.

Tjejerna var i alla fall nöjda över dagen.
Skönt när dom visar uppskattningen när man gör något.

Rött hjärta

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails