2011/02/06

Lite att dricka

Kära maken och frugan var helt barnfria igår.
Detta fenomenet händer inte alls ofta och vi tog till vara på kvällen på bästa möjliga sätt.
Hemma hos Josse och Keke med god mat och trevligt sällskap.

003

024

Lite gott att dricka blev det också.
Som alltid är det så roligt att släppa loss lite själv.

Senast vi hade barnvakt till tjejerna var nog i september när vi skulle ha haft cykelfesten. Fast cykelfesten blev inställd behöll vi ändå barnvakten.
Dom få gånger det ändå blir att vi är själva är så mysiga. Man tar tillvara på varenda sekund och bara njuter av varandra och andra. Allt utan att behöva tänka på barnen.
Och detta är precis vad man som förälder behöver ibland. Att få andas lite barnfritt och bete sig lite tonårsaktigt. För kan man göra det ibland tror jag att man samlar ny energi till att lägga på familjen sedan. Även om jag tror att man hämtar sig bättre om man har möjlighet att åka iväg en helg själva så är det ändå lite andrum med en kväll och natt.

Nu blev det inte riktigt en hel natt vi var ute och svirade utan bara halva för jag fick så ont i magen. Typiskt men fram tills vi gick hade vi roligt.

022

Fast jag hann med några ego-foto också och det är längesedan det blev några sådana. Det är lite svårare att göra sådana med den stora kameran och med tanke på kvaliteten på bilderna kan ni nog ana att dom är tagna med den lilla kameran igår.

Nu sak jag kolla på lite Sherlock Holmes, den nya serien. Har ni inte sett det så missa inte den för den var riktigt bra.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails