2009/02/08

Jessica kommer till påsk:-)

Har varit så skönt idag för jag har kunnat ge barnen lite egen tid var för sig idag.
Molly och jag körde upp till syrran så hon och Julia kunde leka lite. Dom leker så bra nu och det är inte mycket tjafs alls längre. Josse sa att Julia kunde ofta fråga om inte Molly kom och lekte. Vi måste bli bättre på att låta dom leka. Vi har pratat om att ha lite övernattning för dom. Det hade dom tyckt vara jätteroligt. Gäller bara att vi kan bli färdiga till det också.
Efter midda´n tog jag Lilly i vagnen och gick upp till affären. Var ju tvungen att handla det jag glömde innan när jag och Molly var uppe. Ja ni vet det med att minnas saker och ting;-). Kallt som attans var det ute och det hade frösit på ganska bra. Hade inget underställ på mig eftersom jag inte trodde det var så kallt ute så jag var ganska stelfrösen när jag kom hem. En varm skön bastu satte stopp för det.
Båda tjejerna har varit ganska trötta idag. Lilly sov ganska länge i em när jag och Molly var iväg. Hon somnade dessutom när vi gick hem från byn också. Inga problem alls att lägga henne vanlig tid iaf.
Molly hade tydligen somnat i Rickards knä en stund nu när jag var nere och bastade. Inte likt henne. Men det sitter i att dom var uppe länge igår även om dom sov bra i morse.

Jag pratade med Jessica idag också. Jättelänge sedan vi har pratat. Hon har börjat läsa till förskollärare. Var tydligen något liknande vår distansutbildning. Hon skulle väl vara inne på föreläsning 3 dagar i månaden och sedan var dom uppdelade i grupper med sådana som bodde i närheten. Nu hade hon inte sån tur att dom bodde nära för det vara ända borta i Ås och det är en bit. Roligt för henne att hon äntligen börjat läsa. Hon kommer ner till påsk också och jag längtar. Har inte träffat henne sedan i somras så man saknar henne mycket. Får väl se om hon får med sig Roald också så man får träffa honom också. Hon visste inte om hon hade Aleksander då också så jag vet inte om vi får träffa honom också. Han har säker vuxit mycket sen i somras. Synd att det blir så sällan man kan träffas. Får väl kolla upp hur jag jobba den veckan hon är nere. Tror jag jobbar mycket då men få ta semester tors-fre iaf. Men vad jag längtar♥

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails