2009/02/22

Dom småa fötterna

Molly följde med ner och bastade ikväll också. Har man planerat en lugn kväll i bastun med sina egna tankar så går det absolut inte när hon är med. Hon pratar konstant:-).
Ikväll var det mycket om farfar som var uppe bland stjärnorna. Hon kommer in och prata om honom med jämna mellanrum. Synd att dom aldrig han träffas.
När hon sen ropade ner Rickard för att hjälpa henne i duschen var det lika mycket prat där. Kan bar sitta och le när man hör henne. Hörde henne när hon var färdig och hon stod och torkade sig:
-Magen, (r)umpan, (s)nippan och dom småa fötterna.
Det lät så gulligt.
Och dessa ständiga frågor på varför. Det har nu börjat bli upp mot 4-5 följdfrågor på varje varför-fråga. Ja, ni kan tänka er hur mycket vi svarar på dagligen. Allt är frågor. Och finurliga är dom också. Ja, och dom flesta är ju även väldigt självklara också. Men vi svarar på för glatta livet. Frågar man inget får man heller inte veta något så det är bra fast det kan kännas tjatigt ibland. Sunt tecken på att hon vill veta allt. Men det är klart med så kloka föräldrar så vill ju hon också bli det;-).
Dags att sova. Varit ledig en vecka nu så det är är dags att ta tag i jobbet imorgon igen.
Tjingeling

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails