2009/02/15

Hjälp, jag behöver klippas

Jag är trött, har vi hört det innan. Har ont i halsen och är hes och skrovlig. Kommer säker bli förkyld. Pust. Tycker jag precis har varit förkyld. ja det är faktiskt inte mer än 6 veckor sedan för det var denna veckan på schemat då också. Får väl se om det blir något mer av det men det blir det antagligen. Bara för att vi ska iväg själva.
Börjar bli duktigt irriterad på spiralen också. Det är klart att det är ett effektivt preventivmedel när man småblöder hela tiden. Kör inte brandbil så ja ni förstår;-). Dom sa iof att det kunde vara lite struligt i början men jag hade faktiskt hoppats att jag skulle kunna vara som alla andra som jag pratat med om det. Dom har blivit blödningsfria med en gång. Men inte den här frun inte. Nu har det ju bara gått 2 veckor men förstå frustrationen det innebär. 2 veckor alltså;-). Måtte det ha rättat till sig till på torsdag. Vill absolut inte blöda då. Big no no. Jag har stora förhoppningar till torsdag. Ingen förkylning och ingen blödning. Det är väl inte för mycket begärt.
Mamma hade tydligen ringt igår när jag jobbade. Hon hade funderingar på att komma på onsdag men hon ringde inte tillbaka så jag vet inte om hon gör det. Väntar på att pappa skulle höra av sig om han var ledig tisdag eller onsdag också. Får väl se vem som hör av sig först. Ringer inte till mamma för jag vill absolut inte prata med han. Isch nej. Så jag får snällt vänta och se om hon hör av sig igen. Kommer mamma ner så tänker jag dessutom utnyttja henne till en klippning. Blir ju aldrig färdig att beställa tid och det hade varit skönt med lite snyggare rufs till på torsdag också. Har frågat Inga om hon kunde ta ett tag men sen har jag glömt bort det igen och sen har tiden gått och idag ska Rickard ner och klippa sig. Nej jag får utnyttja mamma om hon kommer. Nu ska jag ta en kopp kaffe och sen är det snart dags att sätta på steken. Ska jobba sen ikväll så vi får äta lite tidigare. Har lite stressigt på em så det är inte säker att man hinner ifrån på rasten så då är det bättre att ta det nu tidigare istället.
Jag måste skriva matsedel också. Ja det blev lite att göra idag iaf.
Tjingeling

1 kommentar:

Camilla sa...

*håller tummarna* Hoppas du slipper bli sjuk..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails