2009/02/06

Andys lekland

Det är så typiskt. Syrran ringde och frågade om jag och Molly ville följa med till Andys lekland imogon. Så har Rickard att han ska sitta på glasbollen och kan därför inte ta med sig Lilly. Farmor ska iväg och faster är dålig. Har allså ingen som kan ha Lilly och vi kan därför inte följa med. Surt. Hade varit roligt att åka dit. Vi har pratat om det några gånger men det har inte passat då heller. Hade verkligen varit roligt att bara ägna den tiden till Molly även om hon är iväg och leker men det är ändå att man hade varit själv med henne. Det får bli en annan gång.
Fasen vi har knappt några barnvakter när vi väl behöver. Som tur är har vi redan fixat till vi ska åka till Oslo. Lilly är nästan 17 månader då och det är första gången vi kommer att lämna henne så länge. Jag tror vi har haft henne lämnad över natten någon gång men inte två dagar. Undra om det är så men andra att man har svårare att komma iväg. Molly var inte så gammal första gången vi åkte iväg någon dag. Vi har väl inte haft tid att åka någonstans nu sedan skruttan kom.

Molly kom precis upp och skulle gå på toa. Som tur var följde jag med henne in på toa för hon satt sig på toalocket. Jag han ta henne och lyfta henne rätt innan hon kissade. Hon kan inte ha varit riktigt vaken:-p. Go´unge♥

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej på dig, ska läsa ikapp lite..
Typiskt med barnvakter..de finns aldrig när man behöver dem :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails