2009/02/18

Fjärilar i magen

Mamma har varit här idag. Började med att jag skulle hämta henne i morse uppe vid bussen. Hon hade lovat att ringa om hon missade bussen. Ingen mamma på bussen och inget samtal. Sur körde jag hem igen och åt frukost. Barnen satt redan färdiga och väntade på mig så det var bara att hugga in.
Rickard körde sen upp och då var hon med den senare bussen. Då hade hennes telefon lagt av. Så typiskt.
Roligt att träffa henne riktigt. Länge sedan jag träffade henne en hel dag. Innan jul blev det i princip bara ett snabbt hej eftersom jag jobbade så det måste nästan vara ända sedan i slutet på oktober när Mollan fyllde år.
Josse och tjejerna har också varit nere så här har varit fullt hus och liv och rörelse hela dagen.

Känner mig lite disträ eftersom vi åker imorgon. Fjärilarna börjar komma i magen på mig. Jag är rädd att vi glömmer något eller att tåget ska bli sent imorgon så vi missar bussen som tar oss till båten. Jag hoppas att allting flyter som det ska imorgon;-). Längtar till vi är i Oslo på fredag eftersom Jessica hade lyckats ta ledigt och kommer in en runda. Har inte träffats sedan i somras så det ska bli så roligt. Sen ska det bli skönt att bara det blir jag och vännen som kommer iväg också. Känns naturligtvis lite nervöst att lämna barnen och då framförallt Lilly så länge. Inte nervöst att dom inte blir bra omhändertagna utan nervöst att hon inte ska acceptera det. Känner mig lite hönsig igen för jag har skrivit en lång lista med punkter och dyl för att underlätta. Är ju även för tjejernas skull så att dom får det som dom brukar. Får dom det så tror jag inte det kommer vara några problem för Lilly heller. Blir det kanske inte iaf men varför chansa. Jag vet inte men det är väl ändå lite sunt att vara nervös över att lämna barnen. Eller det är kanske bara något jag försöker intala mig själv för att inte verka så jäkla hönsig som jag känner mig. Blir en väldigt konstig känsla när man längtar att få komma iväg ensam med kärasten och sedan samtidigt vara lite nervös över att lämna barnen. Jag är nog bara tramsig.

Vet inte om vi hinner höras en stund imorgon innan vi åker men annars återkommer jag på lördagkväll. Sakna mig lite måste ni göra;-). Ha det bra så länge. Kramar

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails