2012/03/20

Tummen mitt i hand plus några fingrar

Så var det det här med teknik och tekniska saker. Här snackar vi inte enbart tummen mitt i hand utan även några fingrar också.

I dagens sjukstuga går tv:n varm och dom önskade film och en dag som denna kändes det helt ok. Sagt och gjort. I med dvd:n och på tv:n visade sig nu en svart/vit bild. Men vad f*n, häromdagen var där färg. Jag ruckade på sladdar, drog ur, satt i och bilden var fortfarande lika svart/vit som för en stund sedan. Jag mumlade och muttrade och hämtade sedan telefonen för att ringa min support alias kära maken. Han hade dock inga nya förslag att komma med så det fick bli svart/vit.

-Det gör inget mamma för Bolt är ändå vit sa Molly till mig och man smälter lite grann.

Så ville dom se en film till så jag bestämde mig för att se om där var något på den externa hårddisken. Den startade fint när jag tryckte på knappen. Alltid något. Sedan kom det problem. Fjärrkontrollen, vilken jäkla inställning ska det nu vara på fjärrkontrollen. Kära maken har berättat och jag har lyssnat men av någon anledning beter sig min hjärna som en teflonpanna ibland och allt bara glider av. Detta borde jag ju veta liksom. Jag tryckte och muttrade lite till innan jag hämtade telefonen.

004

-Jag hatar att jag inte kan sådan här enkla saker mumlade jag medans jag tryckte in dom välkända siffrorna.
-Men mamma, jag vet vem du ska ringa till sa Molly denna gången. Pappa han kan allt sånt sa hon och jag kunde bara nicka och hålla med.
Han svarade dock inte så jag fortsatte att mumla och trycka och plötsligt flyttade sig sakerna på tv:n. Jag sträckte händerna i luften och gjorde ett litet glädjetjut. Molly log och hon såg faktiskt ut lite som om hon tyckte att jag gjort ett bra jabb.

3 kommentarer:

Tant Skarp sa...

Haha.

Jag hatar att få hem nya apparater med nya fjärrkontroller. Blir halvknäpp innan jag vant mig, vill kunna trycka på rätt knappar utan att titta.

Västgötskan sa...

Haha! Bra att du imponerade på någon... ;-D

Joanna sa...

svar: kul att du ville vara med i dagens blogg! en vinnare är nu utsett så går in och se om de är du eller passa på att anmäla dig till morgonstävling:)

Ps. Ett tips är att följa mig på bloglovin/blogkeen för att se direkt när det kommer upp nya tävlingar:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails