2012/03/31

-Älskling, har du sett min polygriptång?

Kära maken ha, ska vi kallade en speciell taktik, en förmåga att lägga vissa grejer på ställen som han just då verkar tycka är logiskt.

För ett tag sedan köpte han en låda, låt oss kalla den en verktygslåda, som han var väldigt stolt över. Denna låda planerade han väl så var sak fick ett speciellt ställe, stort i mitten och smått vid sidan ungefär. Nu hade han en låda så han skulle veta vad alla saker är.

Låt mig säga säga som Johan Glans: Tjo flöjt.
Upplägget fungerar inte riktigt som han hade tänkt sig. Inte som jag heller hade tänkt mig för den delen. För fortfarande lägger han sina verktyg på dom där logiska ställena och fortfarande kommer han någon vecka efter och frågar om jag sett den eller den tången. Jag kan väl säga att lika dåliga som jag är på teknik, lika dålig är jag, nästan, på vad alla jäkla tänger heter. Vet nu hur många det finns? Inte jag heller men det räcker med dom 5-6 olika namn jag har fått frågan om. Så för att kunna svara på hans fråga ska han först förklara för mig hur den där jäkla tången ser ut. Den är platt, den är spetsig, den är vass. När då detta momentet är gjort så vet jag ofta var jag sett den senast. Men se då har han naturligtvis flyttat den till nästa logiska plats. En helt logisk plats för mig hade varit i den där lådan som faktiskt är gjord enbart för att förvara dessa tänger och andra nyttiga saker. Men det är ju bara min tanke.

tång

  Observera att jag är helt felfri Blinkar.

2 kommentarer:

Västgötskan sa...

Ja, men klart att vi kvinnor är felfria. Vad annars??? :-O

Och ja, säg åt gubben din att ALLTID lägga ner verktygen i lådan!
Lika logisk som att dra upp gylfen efter man varit på toa. Då vet man var man har grejerna sen... ;-)

Ricksen älskling sa...

Jag hittade den i vagnen i garaget det var väl ett logiskt ställe just då.:-)) Dessutom glömmer jag ibland att dra upp gylfen men jag har inte blivit av med grejerna än så länge.:-))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails