2012/03/19

Han med stora H

Fatta vilken tur jag har som har en kära make som är som han är.

Fick lite anteckningar skickade till mig i förmiddags och det är jag väldigt tacksam för. Så dagen har i princip bestått i att plugga lite mellan varven som Molly har ropat och varit ledsen och Lillys pockande på uppmärksamhet. Jag vet inte hur många ritbilder jag har skrivit ut till henne idag. Hon har kommit smygandes och frågat och eftersom jag samtidigt haft lite dåligt samvete över att hon nu blivit lite satt åt sidan idag så har jag skrivit ut. Så ja, dagen har gått åt till att få ihop den helt enkelt.

Så fick jag ett sms från kära maken som fråga hur det var med henne och vi skrev lite. Så kom då den där känsliga punkten.

“Jag försöker plugga lite så det är det och Molly som prioriteras idag så du vet om det när du kommer hem. Måste försöka få in detta jag har fått nu Skicka en kyss

Det känns på något vis lite bättre att förvarna innan han kommer in i kaoset.

“Ja absolut jag tar tag i saker när jag kommer hem. Skicka en kyss

Och det är det som gör det så skönt. Inget “gnäll” över att jag inte har gjort saker fast jag är “hemma”. Jag har det jäkligt bra med en sådan underbar man som han. Kära make vad jag älskar dig.

011 (2)

2 kommentarer:

Joanna sa...

Hej! tänkte bara tipsa om att jag just nu kör en dagens blogg tävling där du har chansen att bli länkad inför mina 400-700 unika läsare/dag har även andra tävlingar med fina priser så passa på att gå in och anmäl dig:) vill du inte ha sådana här komentarer så ber jag om ursäkt och hoppas får en bra vecka:)

katarina sa...

härligt :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails