2012/03/25

Sen när väljer man sin sexuella läggning?

Det är fasen bara folk i landet over there som kan vända på saker som dom gör.

Nu är det tydligen ett ramaskri om Star Wars-spel. Det är inget fel på att det dödas i det. Med vapenlagar som ger folk rätt att skjuta hej vilt omkring sig och “försvara” sig med gards om någon ser misstänksam ut så skulle det väl vara konstigt över en sådan sak. För ser du misstänkt ut så kan du inte vara säker på att du klarar dig oavsett om du är en helylleperson eller inte. För det avgör inte du eftersom det är betraktaren som avgör det likväl som ditt öde. Men det är försåts ingen som reagerar över detta verkar det som. Nej det en familjeförening i Florida nu reagerar på är att speltillverkarna vill införa homosexuella förhållanden i spelet. Och bara genom att säga ordet så går dessa människor i taket. För nu är deras största skräck följande:

”Barn och ungdomar som aldrig tänkt annat än heterosexuella tankar nu ges valet att vara lesbiska, bögar, bisexuella eller transsexuella”

Och jag blir så jäkla trött på att dessa människor envisas med att tro att det är ett val som ges. För att du ser öppen homosexuell kärlek så det inget som “smittar”. Kommer tankarna så har dom funnits där oavsett om man sett eller inte. Vad är det som gör att folk är så förbannat rädda för hbt-personer? Den religiösa biten kanske? Men det blir så falskt att påstå detta när man ser hur resten av samhället ser ut. För är det inte så att det står någonstans i den där bibeln, nej jag kan inte den för jag gillar inte sagor utan är mer för science fiction, att man inte får döda men det faktiskt inte står någonstans att homosexualitet inte är tillåtet. Men det är väl lite som med Nostradamus profetior, att man läser ut lite vad man själv vill att det ska stå så det passar ens eget ändamål. Så det måste vara skönt att ha en bok som tala om allt för en istället för att man ska behöva fundera på det själv.
Fundera på vad kärlek är och hur man känner sig när man är kär. Känslan av kärlek som blossar i ådrorna på en och detta kommer att blossa oavsett vem man är kär i. Ja, jag tjatar men kärlek är kärlek oavsett ålder, kön, ras och vad mer man nu kan tänka sig. Det finns liksom inget val utan när kärleken kommer så kommer den och det är inget som väljs. Som heterosexuell har jag inget val vem jag blir kär i så förklara gärna för mig hur en person som är homosexuell kan göra det valet.

Är nu dessa föräldrar oroliga över sina ungdomar så skulle dom nog ta sig en funderare på något annat istället. Att kalla Star Wars-filmerna för familjevänliga är lite väl magstarkt tycker jag i alla fall. Det jagas, det dödas och det huggs av händer. Men dom är familjevänliga eftersom det inte finns några sexuella scener. Men det är som jag säger att det är en jäkla dubbelmoral. Man kan låta sina barn se våldsamma filmer och spela våldsamma spel men gud nåde dig om dessa barnen ser två samkönade personer hålla handen eller ännu värre kyssas. Då kommer deras “rena” tankar att grusas och med en gång kommer dom att konvertera till homosexualiteten. För gud nåde dessa ungdomar om dom skulle råka ut för kärleken. 

2 kommentarer:

katarina sa...

kanon att man själv kan välja.. o har man valt fel kan man gå till carola o bli botad ;)

Nettan sa...

Hihi, ja så kan man ju med se det :-)). / Nettan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails