2012/03/16

Kanske inga konstigheter eller bara konstigheter

Det är många som avslöjar hemligheter om sig själv just nu. Så det är väl bara att hoppa på då, om jag nu har något kvar att avslöja vill säga. Men det har jag naturligtvis. Sedan är det väl kanske så om jag vill spä på min “knasighet” ännu mer. För jag har en hel del konstiga saker för mig. Men jag är som tur var inte ensam inser jag när jag läst många andras hemligheter. Alltid en tröst att det finns andra knasiga människor mer än jag själv.

*Jag luktar alltid på mat jag inte själv har gjort. Jag tror att jag gör det väldigt diskret för ingen har ifrågasatt varför jag sniffar på maten på gaffeln. Det blir liksom en liten snabb inandning när jag har maten vid munnen. Jag har dock ingen aning om varför jag gör detta med tanke på att arsenik luktar vitlök så är det inget som kan upptäckas med en lätt sniffning.

*Efter toabesök på en offentlig toalett, huga, tar jag aldrig med min händer på handtaget utan använder underarmen. Vill ju inte lorta ner mina rena händer genom att ta i handtagen som alla som av någon anledning inte tvättar sina händer tar i. För att fortsätta med handhygien så har jag alltid handservetter och handsprit med mig. Handservetterna är även dom lätta att använda diskret och handspriten är helt enkelt en arbetsskada efter att ha arbetat 10 år i hemtjänsten med minimala tvättmöjligheter. Handsprit is da shit.

*Jag tittar alltid så att tuttarna sitter som dom ska i bh:n när jag är på toaletten. Annars rättar jag till dom så dom blir fina igen. Lite panik för detta med dubbeltuttar.

*Nu får ni lova att inte ringa männen i dom vita rockarna. Står jag till exempel på en balkong och där är ett träd utanför så kan jag stå och fundera på om grenen skulle hålla om jag slängde mig ut och tog tag i den. Nu är det ingen fara med det med tanke på min höjdrädsla och allmän rädsla för att göra mig illa men jag tänker tanken och känner känslan som man kan tänkas få dom sekunderna man har innan man får tag i grenen. Men det är väl tur att man har lite självbevarelsedrift.

Kanske inga konstigheter eller bara konstigheter. Herregud jag har så många konstigheter för mig men dom tar vi en annan dag. Ni får smällt detta först. Vill ni inte missa dom kan ni alltid lägga till mig på bloglovin om ni känner för det. Då klickar ni bara på den läckra bilden. 

 

image

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails