2012/03/02

Mr. Mask

Obs, känsliga läsare varnas.

Dagen lunch/mellanmål bestod idag av nybakade scones, lite jordgubbskräm och 8 Vanquin.

008

011

Anledningen till dom 8 tabletterna är att äckliga Mr. Mask är på besök. Detta upptäckte igår på lillan, för tredje gången på 2 år så med tanke på det visste vi hur hela proceduren gick till. Så in på apoteket och handlade dom där röda tabletterna. Jag tyckte väl att vi kunde ha något extra gott till dom så det blev då lite scones och krämen blev mest för att det skulle vara lättare för tjejerna att svälja tabletterna. För när Mr. Mask är på besök ska hela familjen ta tabletter, många tabletter.

Sedan började projekt sanering. Lilly såg väldigt olycklig ut när snutten var det första som plockades bort. Hon har sedan under dagen kommit snuttandes på småbitar från den men dom har das mutter plockat bort även dom. Fyra sängar är nu renbäddade och dammsugande, rummen är dammade, soffan är dammsugen, alla handdukar är bytta, alla filtar är slängda i tvätten och toaletterna är rengjorda. Imorgon blir det väl att ta resten som att doggen kommer bli duschad och resten av det vanliga städandet får bli gjort. Borde ta katterna också men det tänker jag inte utsätta verken mig själv eller kära maken för. Ni vet dom där schampona “Skönt för katten” som jag inte har en aning om vem som kommit på den fyndiga och framförallt lögnaktiga slogan. Mina katter tycker inte det är skönt någonstans att dusch och förvandlas från kelna saker till fräsande, stretande och klösande saker så fort dom blir blöta om tassarna. Så vi får se vem som vinner. Troligtvis dom.

Det har varit ett fantastiskt väder idag också. Det är i alla fall vad jag har sett när jag sprungit runder med tvätt, dammlase och dammsugare idag. Med temperaturer upp mot 11-12 grader har det varit mycket folk ute och lapat sol. Hoppas på detta i morgon också eftersom jag har många tvättar med sängkläder, handdukar och filtar som ska gå genom imorgon och det hade ju passat ypperligt om det hade gått att torka det ute.

Förstår inte riktigt varför hon får dessa räliga saker. Vet inte om det på något vis har med hennes tummande att göra eller att hon bara helt enkelt är mer mottaglig om man nu kan vara det. Vi har klarat oss dom andra gångerna och jag hoppas att vi klarar oss nu också. Örk och massa rysningar.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails