2012/03/29

Mitt one night stand?

Oj vilket snedsteg jag har gjort i natt. Ett riktigt ordentligt som man normalt inte borde bli förlåten för.

Jag har förlustat mig med en annan man i natt. Hett, länge, intensivt och riktigt dirty. Jag har inte talat om det för kära maken ännu och vet inte om jag vågar. Men jag har en förstående man och vet att jag kommer att bli förlåten. Detta med tanke på att det bara var en dröm.

Ibland förstår jag inte hur man får ihop drömmar. Att drömma om intensiv sex med en annan man är inget som som jag går och längtar efter men ändå kan jag drömma om det ibland. Det är inte samma man i alla drömmar utan alltid olika och det är alltid på ställen jag inte varit på. Helt sjukt. Men sedan drömmer jag ofta att jag flyger också och det är inte heller något som jag längtar efter. Det som är ännu sjukare med flygdrömmarna är att jag ofta sitter i en bil och denna bilen är utan tak, lite som Pippis bil i en av Pippifilmerna. Ofta flyger jag inte långt utan det är över djupa, långa stup. Jag brukar dessutom ha en passagerare med mig med det kommer jag aldrig ihåg vem det är men jag vet att där sitter någon bredvid mig.

Ofta så drömmer jag intensivt om en sak fast i olika tappningar under en tid innan det går vidare till nästa. Så jag får väl se om jag får något sex med en annan man i natt eller om det bara var en one night stand Blinkar.

Har du några spännande eller ospännande återkommande drömmar?

2 kommentarer:

madelein - mamma till sex sa...

Jag kommer sällan ihåg mina drömmar men sexdrömmar har jag nog inte haft vad jag kommer ihåg i varje fall. Dagdrömmar snarare ;)

Nettan sa...

Hihi, dagdrömma kan vi väl lägga i facket omedvetna drömmar också ;-). / Nettan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails