2012/03/10

Kaffe som kommer från kaffeautomater är varmt och man blir fet om man äter skräpmat varje dag

Men vad fan var min första tanke. Ska man inte ens kunna njuta av denna bruna, bubblande läckerheten längre utan fundera på sin egen dödlighet. Sedan läste jag mängde som behövdes och kände mig ganska lugn då inte ens jag kommer upp i dom mängderna.

Coca Cola och Pepsi har nu ändra sitt recept i USA för dom innehöll för mycket av ett ämne som var cancerframkallande. När jag läste detta började min puls gå upp lite och jag började känna efter lite extra efter små defekter. Hittade dock inga nya defekter på mig så jag andades ut igen. När jag sedan läste mängden spolades min oro bort som vårfloden sköljer bort isflak. För att det skulle vara skadligt skulle man behöva dricka 1000 burkar á 33 centiliter = 330 liter cola. Jag snittar ett glas per kväll ungefär och kan därmed vara väldigt lugn.

Min andra tanke var naturligtvis att det bara kan hända i USA. Detta land av helt osannolika tankar som inga andra riktigt förstår. Att allt måste vara specificerat in i minsta detalj för att folk helt enkelt verkar vara totalt korkade, ursäkta men helt ärligt, för att förstå själva vad man får och inte får göra med saker och ting.

Stoppa ingen levande i mikrovågsugnen för då dör det, kaffet som kommer från kaffemaskiner är varmt eftersom kallt kaffe är jäkligt äckligt, man dör av cigarretter och man blir fet av att äta på Mc Donalds varje dag.

Sunt förnuft för en annan men tydligen inte för dom. Så nu kan vi då lägga till ytterligare en sak då. Dricker du 330 liter cola finna en ökad risk för cancer. Fast den risken tar dom bort nu då eftersom dom hellre ändrar receptet. Helgerån, skulle jag säga. Konstigt att det inte står varningstexter i städerna. Andas du denna luft har du större risk att dö än om du dricker 330 liter cola. Det vill säga om du nu inte spricker först för där lär väl den största risken finnas i den mängden.

1 kommentar:

Ricksen sa...

Du glömde skriva att det skulle drickas under en dag för att risken för cancer skulle öka.:-))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails