2012/03/06

Ett litet äventyr

Jag är fasen nästan så nära en naturbegåvning som man kan komma. I alla fall om man bortser från det lilla missödet igår men då var jag ju rookie.

2012-03-06 12.22.27

För idag måste jag få skryta lite för idag är jag väldigt nöjd. Den där lilla trucken som jag körde fast med igår har idag varit en av mina favoriter. Så jäkla häftig att köra. Det är riktigt häftigt att man kan vända precis där man står med dom flesta truckarna också.
Så nu har jag klarat uppkörningen med fyra truckar av fyra möjliga och det känns helt ok. Så nu ska jag bara klara teorin nu i dagarna också så kan jag stoltsera med truckkort på ståstaplare, skjutstativstrucken, motviktstrucken och ledstaplaren. Detta var något jag hade svårt att tänka mig när vi började igår, innan man fick in snitsen på det hela.

2012-03-05 14.58.24

Nu är det skönt att vara hemma även om det var gränsfall att vi kom hem. Bussen var totalt död i morse när vi kom ut till den. Så den stackars busschauffören, tillika klasskamraten, fick stå och vänta på bärgare som kunde starta den medans vi slussades bort till den lilla lagerlokalen som nästan varit vårt hem i två dagar. Hela förmiddagen var han iväg för när den väl startade skulle den ju gå ett tag innan han fick stänga av den. Så det blir nog att köpa en liten blomma till honom nu eftersom han ställt upp så mycket. Först att köra rundor på oss och sedan allt krabb med bussen. Tror nog dom andra skulle hålla med mig.

Snart ska jag krypa ner i min egen säng men kära maken bredvid mig. Jag kommer att sussa gott till ljudet av hans andetag. Det känns att det är några timmar att ta igen efter nattens missade skönhetssömn.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails