2012/03/26

Det här känns så bra

Vem känner sig jäkligt nöjd med sig själv?
Jag gör.
Vem känner sig ganska speciell?
Jag gör.
Vem känner sig som om hon har två ömma klumpar till fötter?
Jag gör.
Vem känner sig lite trött?
Jag gör.

Jag har haft min första LIA-dag (lärande i arbete). Jag väntade mig fjärilar i storlek med jumbojet i morse men jag kände mig ganska lugn. Jag väntade mig sedan att dom där fjärilarna skulle kommer när jag satt mig i bilen men jag tror dom var och njöt av våren för i magen var dom inte. Jag är lite förundrad över mig själv, hur mycket jag faktiskt har förändrats under detta året i mycket. Det är kanske som en klasskamrat sa att eftersom man byter ut alla cellerna i kroppen under ett halvår så är man kanske helt enkelt en annan människa. Så kan det kanske vara men riktigt samma person är jag nog inte längre. Jag vågar plötsligt lite mer än vad jag gjort innan men det är säkert så att jag måste nu när jag inte går i samma trall som jag gjort dom senaste 16 åren. Jag kan inte förlita mig på min tidigare kunskap utan jag måste söka ny för att komma vidare.

Jag kom ut till man arbetsplats och gick in på kontoret. Blev ordentligt välkomnad med en stunds intro och information i allmänhet. Min handledare hade tömt ett skrivbord till mig som jag skulle använda nu under dessa veckorna. Bara då kändes det riktigt positivt. Att han tagit sig den tiden för att jag skulle få en arbetsplats. Vi kom överens att jag skulle gå helt på lagret och plocket denna veckan för att komma in i vad det handlar om. Så sedan tog en annan trevlig kille hand om mig och så var det det där jobbiga med kläder. Fick på mig tjocktröja, jacka, skyddsskor och handskar utan problem och sedan började ruljangsen. så jag har gått och plockat, gått och plockat och så vidare, och så vidare. Man blir inte svettig eftersom man jobbar i 4 grader men jäklar vad ont i fötterna jag har. Att få ett par nya skor och sedan stå och gå i 8 timmar är kanske inte bästa man kan göra. Mina stackars lilltår är som små röda bollar med blåsa på. Gör lite ont i mig att jag måste ta på skorna i morgon igen när tassarna ser ut som dom gör men jag har införskaffat lite sköna saker för fötterna så jag kan plåstra om dom i morgon.

Det här känns bra och det är jag så glad över. Jag är dessutom överlycklig att jag hittade handsprit i en pump bredvid handtvålen i omklädningsrummet. Yeah.   

031

1 kommentar:

Mia Ekander sa...

Halloj,
tack för titten, kul att ha hittat hit! (Prenumererar på alla sko-ord...)
Hoppas de skyddsskor som ni får är bra för era fötter och kroppar. Det är superviktigt när man går och står länge på hårda golv!
Glad påsk!
Mia

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails