2012/03/15

Peppar mig själv med en egen mini-Naturfotofestival

Lite sådär lagom irriterad idag. Den förbannade katten som bara fortsätter och fortsätter att sitta utanför vårt sovrumsfönster och skrika. Jag har ingen vitpeppar kvar eftersom den offrades för att se om det hjälpte. Kattfan sitter mitt i högen så jag förmodar att det inte gav någon verkan ute. Den håller på att göra mig tokig.
Lilly är sjuk och jag har missat andra föreläsningen denna veckan. Detta kan jag säga inte känns alls bra. Fruktansvärt kinkigt om precis allt, båda tjejerna. Känns som om jag snart klättrar på väggarna även om jag var en runda på Ikea igår.
Insåg väl min irritation när jag postat två riktigt tunga inlägg med mycket text och mycket känslor i tidigare idag. Kände dessutom lite tyck synd om mig när jag för några minuter sedan insåg att jag inte skulle få se Once Upon a Time, fotboll ni vet. Då är det rätt skönt att bara få kräka av sig lite till, även om det inte är någon som orkar lyssna mer på mig idag.

Men jag måste försöka gasta upp mig lite nu. Naturfotofestival på lördag och detta ser jag fram emot väldigt mycket. Kommer att bli många knottriga armar, minst två, på mig tror jag eftersom jag lätt får wow-rysningar av fantastiska naturbilder. Får väl bjuda på några egna så länge, även om dom långt ifrån är sådan där wow som jag har sett smakprov på till lördag. 

016 

011

009

Tyvärr tagna med gamla kameran men jag gillar dom ändå.

165

180

105

053

Och så några med nuvarande kameran. Behöver jag säga att jag grävt i arkivet. Men nu mår jag genast bättre efter att under en timmes tid fått sitta och titta och välja några som kanske kan glädja mer än bara mig.

2 kommentarer:

madelein - mamma till sex sa...

Urläckra bilder, du är grymt duktig!

Nettan sa...

Tack. Vad glad jag blir över sådan respons :-) / Nettan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails