2012/03/07

Please Mr Hussey

The Mission, The Mission, The Mission. Wayne Hussey, Wayne Hussey, Wayne Hussey. Just i skrivande stund ger det mig våta drömmar. Riktigt våta drömmar. Det visar sig att dom kommer att göra en spelning i Prag och en i Budapest till sommaren. Det var så våta drömmar att jag under en litet klimaxögonblick var ute och kollade flygresor till Prag. Detta säger inte lite om hur mycket jag vill se dom men tanke på vad jag anser om flygmaskiner, fina att titta upp på när man står på marken (undra om Stesolid räknas som narkotika?). Sedan insåg jag vad det var jag höll på med och överlade med mig själv att det troligtvis inte var så långt att köra. Och 918 km på 11 timmar och 17 minuter känns helt ok. Dock innehöll vägen säkert 20 vägtullar, bara i Tjeckien, men jag tror vi lägger i en högre växel för att vinna lite på lotto nu.

image

När jag hade lagt ner allt detta jobba på hur vi eventuellt skulle kunna ta oss ner, kallas väl inte klassmamma för inget av mina klasskamrater, så ställer kära maken en väldigt korkad fråga.
“Vad kostar biljetterna”. Say what, ska man kolla dom också? Så nästa uppdrag var att luska på detta då. Skulle ha frågat mig nu hade jag kanske ryckt på axlarna och sett ut som ett frågetecken. För jag måste erkänna att tjeckiska är jäkligt svårt att läsa om jag nu inte ska säga omöjligt. Hittar ingenting, någonstans om detta. Så jag skulle vilja veta hur fasen man söker upp konserter utomlands för en annan som är så jäkla berest i konsertandet har inte en aning. Jag menar det är ju faktiskt så att Danmark, där jag varit på konserter som längst “utomlands” är liksom inget svårt att hitta på våra egna biljettsiter. Men tjeckiska är tyvärr lite värre och allt förvärras av min dåliga tjeckiska också.

Nu väntar jag på att Mr Hussey ska släppa bomben “Vi kommer till Köpenhamn”. Ja herregud vilken upplevelse det hade varit. Det är den upplevelsen jag har allra överst på min att göra lista. Jag skulle men glädje och hopplasteg bockat av det.

So, please Mr Hussey come and visit us. You know, the dance goes on and on and i like to dance here in Copenhagen. (Ursäkta min dåliga engelska men man vet ju aldrig var the man läser).

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails