2011/10/20

Smaksatt glidmedel och färgade kondomer?

Jag fick en väldigt intressant kommentar i mitt inlägg “Glidmedel med lukt” som jag inte riktigt kan släppa. Så därför måste den analyseras lite innan jag måste analysera lite tråkigare saker som företagsekonomi.

Hej Nettan,
Jag tänkte lägga till min åsikt gällande den här diskussionen.
Du har helt klart en poäng där, men samtidigt får vi inte glömma att många vill prova sig fram och "experimentera lite", för spänningens skull så att säga.
På samma sätt kan man fråga sig varför det finns färgade kondomer?
Och en liknande frågeställning skulle kunna vara hur man som kille skulle känna sig om flickan föreslog en svart kondom?
Sålänge båda två vill "äventyra" lite och det inte går ut över den andra så är det väl helt okej med "annorlunda" produkter?
Spännande ämne du har tagit upp!! (: “

Jag vet att jag satt och funderade på detta med smaksatta kondomer när jag skrev inlägget men kom fram till att det inte alls vara samma sak som med smaksatt glidmedel. Anledningen är helt enkelt den att med en kondom på är det ändå inte naturell smak så att säga. Jag får kväljningar bara av tanken på att ha gummismak i munnen så smaksatta kondomer kan jag helt försvara av den anledningen om man nu måste ha kondom på.

Färgen har jag inte ens funderat på innan och det är den frågeställningen jag inte riktigt kan släppa. Nu är jag väldigt dåligt bevandrad i kondomernas värld men ni som vet får gärna rätta mig. Är det inte så att alla olika märken är utformade på olika sätt för att passa alla snoppar samt att det på vissa finns knottror och annat för att göra det skönare för tjejen?
Så jag blir inte riktigt klok på vad färgen kommer in. Om man nu som tjej väljer en svart kondom, gör man det för att man tycker att den passar bra på den man ska ha sex med och för att den är skön eller det finns andra anledningar till att välja den färgen? Jag får känslan av att frågeställaren får en liten känsla av att tjejen skulle längta efter en svart snopp och vi vet ju alla vad svarta snoppar är Blinkar. Men skulle det vara att tjejen längtar efter en stor svart sak så hjälper väl det knappast med en svart kondom om det nu inte är så att dom svarta kondomerna är dom stora. Är det så har jag hittat kopplingen, eller. Så helt ärligt så vet jag faktiskt inte vad jag tycker om färgade kondomer och det är inte ofta jag inte lyckas analysera sönder saker. Jag vet bara inte varför det finns färgade kondomer. 

Vad gäller annorlunda produkter tycker jag, som frågeställaren, att det är helt ok så länge det är ok för båda. Det finns en uppsjö, har jag hört, av produkter som man kan ha roligt med tillsammans. Men jag tycker fortfarande att glidmedel inte ska ha lukt eller smak. Jag har faktiskt lite svårt att köpa att man skulle våga prova och experimentera mer för att man har ett glidmedel som luktar vattenmelon. Men det är jag det.

Roligt med spännande kommentarer som gör att man börjar fundera lite mer. Tack för den Ler. Och som jag sagt många gånger tidigare så är ju allt ok vad gäller sex så länge båda parterna är med på det. Så även detta naturligtvis.

3 kommentarer:

Västgötskan sa...

He he! Jag tänkte samma sak som du. Om man nu vill ha en "sån där" mörk, s*****r sak så hjälper det väl (storleksmässigt) inte med en svartfärgad kondom? ;-)

Nettan sa...

Ibland är jag helt imponerad av vårt gemensamma tyckande och tankar :-) / Nettan

Igor sa...

Hej igen,

Glad att du tyckte om kommentaren och att den har fått dig att fundera mer, jag hoppas bara att den inte tagit alltför mycket av din tid! (:

Vi får utan tvekan bolla fler tankar framöver! ;)

Med vänliga hälsningar,
Igor från Kondomtorget

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails