2011/10/01

Hmm, fyller inte Lilly år i oktober?

071

Vi stannar upp en liten stund och funderar var vi befinner oss. Men strålande sol och 23 grader klockan halv 5 kan man tro att vi befinner oss i augusti. Det är bara lite poolbad som saknas så hade illusionen varit fulländad. Men så väl är inte fallet. Vi vände blad i kalendern i morse och en ny månad lös mot oss. Oktober stod det. Det är faktiskt lite svårt att förstå när man har varit ute idag. Två år på raken har det varit den första frostnatten mot idag men detta bröts med råge idag. För idag har det varit sensommar fast vi har gula och röda träd ute.

Lilly fyller 4 idag. Denna lilla 4 åring har vi hört lite om, troligtvis hela kvarteret också, den senaste tiden med tanke på att hon har fått en trots som inte är av denna värld. Hon har varit i centrum nästan hela dagen idag och det är inte helt fel. Hon var iväg på kalas hos en kompis i eftermiddag först innan hon själv skulle ha lite kalas, dock inget barnkalas. Vi fick flytta fram det lite för det blev lite fullt denna helgen. Molly har varit och sjungit när dom återinvigde skolan efter renoveringen, sedan hem och fixa lite tårta och städning innan Lilly skulle iväg på kalas. Vi fick flytta fram tiden idag så hon inte skulle missa kalaset hon var bjuden på. Sedan bara hem och invänta sina egna gäster och:

-Oj mamma, jag får bara mer och mer paket var hennes kommentar när paketen blev en liten hög framför henne.

074

Japp, 1 oktober och kidsen sitter och fikar på gräsmattan. Det är faktiskt riktigt svårt att smällt att det har varit så ljuvligt ute som det varit dom senaste dagarna. Kära maken städade undan på altanen för någon vecka sedan men han fick snällt städa fram allt igen så att vi kunde sitta ute. Här gäller det att ta vara på när tillfälle ges.

087

Inget kalas utan att blåsa ljus och en sång. Nu blev det inte en vanlig typisk sång som man kan tycka känns naturlig att sjung på en födelsedag. Nej här önskade Bä, bä vita lamm så det blev det med lite hejarop efter. Klart man ska våga gå sin egen väg.

Just nu känner jag mig ganska matt faktiskt efter att ha varit igång hela dagen. Disken står på bänken i köket och bara vill bli iplockad men det tar verkligen emot. Men det är kanske bäst ändå så man blir av med det.

GRATTIS ÄLSKADE UNGE

Rött hjärta

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails