2011/10/10

Se upp för en GRÖN PASSAT

Det är så jäkla otäckt häromkring nu. Förra veckan hade det varit en man i en grön bil som erbjudit skjuts till barnen, två olika dagar här i Hästveda. Detta är polisanmält och rektorn kör lite rundor i byn under dagen för att hålla lite koll. Idag när jag var och simmade pratade jag med en annan mamma som sa att det varit en man i en grön passat som försökt få med sig två pojkar idag i Hässleholm. Detta så hon utan att veta att vi här också har haft honom här.

Jag mår illa av människor som försöker ge sig på oskyldiga barn som i sin godtrohet tror väl om alla. Att det finns människor som vill göra barn illa på ett eller annat vis är förjävligt och dessa personer borde låsas in och kasta bort nyckel. Dessa människor är för mig dom läggs stående personer som finna.

Så prata en gång extra med era barn och okända personer. Och är du i Hässleholm kommun så håll koll efter en GRÖN PASSAT. Jag hörde att W-märket var borta där fram och att registreringsnumret började på PK, men det är inte som är bekräftat. Men en GRÖN PASSAT är den bil som setts vid flertal tillfällen vid olika orter.

1 kommentar:

Västgötskan sa...

Fy vad otäckt! Jävla äckliga människor! Hoppas de får fast personen SNAART. :-O

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails